Gjest kokkinde Skrevet 16. desember 2006 Skrevet 16. desember 2006 Hva kalles sånne smuler som er på overflaten av fiskegrateng? Jeg skal lage gratinerte tomater og fikk servert nydelige sådane i Italia en gang med sånn oppå. Jeg tror det er brødsmuler. Tar jeg helt feil eller får man kjøpt sånne ferdig? 0 Siter
April Skrevet 16. desember 2006 Skrevet 16. desember 2006 Jeg bruker kavring. Er det det du tenker på? Finnes strøkavring i butikken. 0 Siter
Lillemus Skrevet 16. desember 2006 Skrevet 16. desember 2006 Griljermel eller strøkavring, såvdit jeg vet er det det samme. 0 Siter
tula Skrevet 16. desember 2006 Skrevet 16. desember 2006 Griljermel bruker iallefall jeg på gratenger. Kjøper det på dagligvarebutikken. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.