Gå til innhold

Gratengsmuler...?!


Anbefalte innlegg

Gjest kokkinde
Skrevet

Hva kalles sånne smuler som er på overflaten av fiskegrateng? Jeg skal lage gratinerte tomater og fikk servert nydelige sådane i Italia en gang med sånn oppå. Jeg tror det er brødsmuler. Tar jeg helt feil eller får man kjøpt sånne ferdig?

Skrevet

Jeg bruker kavring. Er det det du tenker på?

Finnes strøkavring i butikken.

Skrevet

Griljermel eller strøkavring, såvdit jeg vet er det det samme.

Skrevet

Griljermel bruker iallefall jeg på gratenger. Kjøper det på dagligvarebutikken.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...