Patsi Skrevet 18. desember 2006 Skrevet 18. desember 2006 Vi får gjester 2. juledag, og vi blir 12 personer (hvorav 4 barn). Jeg lurer veldig på hva jeg skal servere. Det må helst være noe som kan lages ferdig i forveien (gjerne noen dager), for jeg er ikke hjemme på formiddagen. Noen tips? 0 Siter
GoodTimes Skrevet 18. desember 2006 Skrevet 18. desember 2006 Stek. Okse- eller dyrestek. Stekes på forhånd, så varmes den i skiver i sausen når du skal servere. Da trenger du bare å koke poteter og varme grønnsakene en halvtime før, mens saus og stekskiver varmes. 0 Siter
Patsi Skrevet 18. desember 2006 Forfatter Skrevet 18. desember 2006 Stek. Okse- eller dyrestek. Stekes på forhånd, så varmes den i skiver i sausen når du skal servere. Da trenger du bare å koke poteter og varme grønnsakene en halvtime før, mens saus og stekskiver varmes. God ide! Takk for tips :-) 0 Siter
Gjest solstice Skrevet 18. desember 2006 Skrevet 18. desember 2006 Vi pleier å servere kald stek med varmt tilbehør (saus, grønnsaker) - steken blir mye drøyere på den måten, er min erfaring. Ellers er jo koldtbord med alskens julemat også godt, da. Og stort sett ferdig allerede? 0 Siter
Patsi Skrevet 18. desember 2006 Forfatter Skrevet 18. desember 2006 Vi pleier å servere kald stek med varmt tilbehør (saus, grønnsaker) - steken blir mye drøyere på den måten, er min erfaring. Ellers er jo koldtbord med alskens julemat også godt, da. Og stort sett ferdig allerede? Koldtbord er også en god ide, men vi er borte lille julaften, julaften og 1. juledag - og da er det kanskje litt vel tidlig å lage alt klart på fredag? Da må det jo stå 4 dager i kjøleskapet... 0 Siter
ekte nick Skrevet 18. desember 2006 Skrevet 18. desember 2006 Kalkun. Den kan du servere kald neste dag. 0 Siter
Patsi Skrevet 18. desember 2006 Forfatter Skrevet 18. desember 2006 Kalkun. Den kan du servere kald neste dag. Ja, og det er jo kjempegodt :-) 0 Siter
org Skrevet 18. desember 2006 Skrevet 18. desember 2006 Kyllinggryte. Krydre og stek opp kylling i biter (avkjøl hurtig) og frys ned. Ta opp kyllingen, kok opp gryteretten og ris. Putt kyllingen i gryta, sett rundstykkene i ovnen, og det er ferdig. 0 Siter
Patsi Skrevet 18. desember 2006 Forfatter Skrevet 18. desember 2006 Kyllinggryte. Krydre og stek opp kylling i biter (avkjøl hurtig) og frys ned. Ta opp kyllingen, kok opp gryteretten og ris. Putt kyllingen i gryta, sett rundstykkene i ovnen, og det er ferdig. Også en god ide, takk :-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.