Gjest --extras Skrevet 18. desember 2006 Skrevet 18. desember 2006 Lurer på hvor lang holdbarhet de har på frysen? 0 Siter
lex Skrevet 19. desember 2006 Skrevet 19. desember 2006 Veldig lenge om det er en skikkelig dypfryser (minus 20 eller mer), og forutsatt av kjøttet var ferskt og fint ved innfrysing. Den er sikkert spiselig selv etter 2 år, men smaksmessige er den nok ikke på topp mer enn ca. 6-8 mnd. Filet er jo magert, og magert kjøtt (og mager fisk) holder seg lengre enn fett. (Fettet kan bli harskt.) 0 Siter
Gjest --extras Skrevet 19. desember 2006 Skrevet 19. desember 2006 Veldig lenge om det er en skikkelig dypfryser (minus 20 eller mer), og forutsatt av kjøttet var ferskt og fint ved innfrysing. Den er sikkert spiselig selv etter 2 år, men smaksmessige er den nok ikke på topp mer enn ca. 6-8 mnd. Filet er jo magert, og magert kjøtt (og mager fisk) holder seg lengre enn fett. (Fettet kan bli harskt.) Takk for svar:) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.