Gå til innhold

Lam indrefilet-holdbarhet


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Veldig lenge om det er en skikkelig dypfryser (minus 20 eller mer), og forutsatt av kjøttet var ferskt og fint ved innfrysing.

Den er sikkert spiselig selv etter 2 år, men smaksmessige er den nok ikke på topp mer enn ca. 6-8 mnd.

Filet er jo magert, og magert kjøtt (og mager fisk) holder seg lengre enn fett. (Fettet kan bli harskt.)

Gjest --extras
Skrevet

Veldig lenge om det er en skikkelig dypfryser (minus 20 eller mer), og forutsatt av kjøttet var ferskt og fint ved innfrysing.

Den er sikkert spiselig selv etter 2 år, men smaksmessige er den nok ikke på topp mer enn ca. 6-8 mnd.

Filet er jo magert, og magert kjøtt (og mager fisk) holder seg lengre enn fett. (Fettet kan bli harskt.)

Takk for svar:)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...