candyqueen_83 Skrevet 19. desember 2006 Skrevet 19. desember 2006 Noen som har en god og utprøvd oppskrift? Og helst der det står sånn ca hvor mange det blir Takk 0 Siter
NeaNoor Skrevet 19. desember 2006 Skrevet 19. desember 2006 Jeg har bakt disse, og de ble gode. http://www.aperitif.no/index.db2?id=69&start=10&oppskriften=91253 Men har hørt tips om å bruke melis istedetfor sukker, for da skal det mer til før de smuldrer. Men jeg fikk hele, fine sandkaker med denne oppskriften. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 19. desember 2006 Forfatter Skrevet 19. desember 2006 Jeg har bakt disse, og de ble gode. http://www.aperitif.no/index.db2?id=69&start=10&oppskriften=91253 Men har hørt tips om å bruke melis istedetfor sukker, for da skal det mer til før de smuldrer. Men jeg fikk hele, fine sandkaker med denne oppskriften. Tusen takk. Lage dem i morgen 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 19. desember 2006 Forfatter Skrevet 19. desember 2006 Jeg har bakt disse, og de ble gode. http://www.aperitif.no/index.db2?id=69&start=10&oppskriften=91253 Men har hørt tips om å bruke melis istedetfor sukker, for da skal det mer til før de smuldrer. Men jeg fikk hele, fine sandkaker med denne oppskriften. Smurte du formene? Ser det står usmurte former i flere oppskrifter. Ville tro de satt seg fast da men 0 Siter
Osiris Skrevet 19. desember 2006 Skrevet 19. desember 2006 Jeg baker ikke sandkaker, men min svigermor satte alltid ett bakebrett i fryseren før hun begynte å lage sandkakene. Når de var ferdigstekte satte hun formene på det iskalde brettet og hun sa at det gikk mye lettere å f de ut av formene når hun gjorde det. 0 Siter
GoodTimes Skrevet 19. desember 2006 Skrevet 19. desember 2006 Tusen takk. Lage dem i morgen Å, gud, det tilhører mine verste barndomsjuleminner: mor som står med hektiske kjøkkenroser i kinnene og dæljer sandkakeformene i benkeplata etter forgjeves å ha forsøkt å få kakene ut. Usagte banneord sto stint. Jeg løp opp trappa og gjemte meg til det var over. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 19. desember 2006 Forfatter Skrevet 19. desember 2006 Jeg baker ikke sandkaker, men min svigermor satte alltid ett bakebrett i fryseren før hun begynte å lage sandkakene. Når de var ferdigstekte satte hun formene på det iskalde brettet og hun sa at det gikk mye lettere å f de ut av formene når hun gjorde det. Dumt jeg ikke har plass til brettet i fryseren da. Har bare sånn liten under kjøleskapet. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.