punky brewster Skrevet 21. desember 2006 Skrevet 21. desember 2006 vi holder på å lage hjemmelaget marsipan med smeltet sjokoladetrekk, men sjokoladen ble så tykk og det blir bare gris. Hva gjør jeg feil?? 0 Siter
Gjest Trøndera Skrevet 21. desember 2006 Skrevet 21. desember 2006 Smelt den i vannbad, da blir den helt fin. 0 Siter
Lillemus Skrevet 21. desember 2006 Skrevet 21. desember 2006 En dæsj med kokosfett oppi gjør sjokolade mer tyntflytende, men den stivner fint etterpå alikevel. 0 Siter
hidi Skrevet 21. desember 2006 Skrevet 21. desember 2006 Du kan ha i litt fløte så den jevner seg, men sjokolade skal smeltes i vannbad ja... 0 Siter
Atene Skrevet 21. desember 2006 Skrevet 21. desember 2006 Bland inn litt delfiafett, så blir den tynnere. Hvis du har mikrobølgeovn, er den fin til smeltingen. 0 Siter
punky brewster Skrevet 21. desember 2006 Forfatter Skrevet 21. desember 2006 Smelt den i vannbad, da blir den helt fin. smelte den i vannbad, må jeg legge et glass eller noe oppi en kaserolle? 0 Siter
punky brewster Skrevet 21. desember 2006 Forfatter Skrevet 21. desember 2006 Du kan ha i litt fløte så den jevner seg, men sjokolade skal smeltes i vannbad ja... altså jeg legger sjokoladen oppi et glass eller noe også oppi en kasserolle med vann, jeg la sjokoladen rett i kasserollen jeg 0 Siter
hidi Skrevet 21. desember 2006 Skrevet 21. desember 2006 altså jeg legger sjokoladen oppi et glass eller noe også oppi en kasserolle med vann, jeg la sjokoladen rett i kasserollen jeg Det funker veldig dårlig. En bolle som tåler litt varme, oppi en gryte med vann, mens du sakte rører rundt. Hold sjokoladen fin og flytende hele tiden, med litt varme. 0 Siter
Zarine Skrevet 21. desember 2006 Skrevet 21. desember 2006 altså jeg legger sjokoladen oppi et glass eller noe også oppi en kasserolle med vann, jeg la sjokoladen rett i kasserollen jeg Gjer som hidi forklarer, men pass for all del på å ikkje få vatn i sjokoladen - det unngår du som regel dersom det ikkje er for sterk varme på (men fosskoker det så kan det sprette vatn oppi frå boblene) - for blir det vatn i sjokoladen så blir den grynete og mislykka. Lykke til med marsipanen. Nam, nam... 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.