Gjest kokka Skrevet 22. desember 2006 Skrevet 22. desember 2006 Skal lage julemat og har noen spørsmål: Trenger man kun TORO-sauspose (brun saus), eller blir det bedre med saus lagd av sjy og fløte/rømme? Noen som har gode oppskrifter? Vet at man skal gni skinkesteka inn med salt/pepper, men hva med reinsdyrsteka? Glad for svar!! 0 Siter
ilene1365380268 Skrevet 22. desember 2006 Skrevet 22. desember 2006 Jeg lager saus på denne måten: Steker kjøttet på en rist, under har jeg vann gulrotskiver, løk og svisker. Siler av grønnsakene og har i fløtejevning + saft fra en mandarin eller to. 0 Siter
Gjest kokka Skrevet 22. desember 2006 Skrevet 22. desember 2006 Jeg lager saus på denne måten: Steker kjøttet på en rist, under har jeg vann gulrotskiver, løk og svisker. Siler av grønnsakene og har i fløtejevning + saft fra en mandarin eller to. Tusen takk, ilene! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.