Dory Skrevet 22. desember 2006 Skrevet 22. desember 2006 Hei alle kloke DOLere:) Hvordan gjør man det? Dvs, hvor lenge skal den forhåndsteke? Og hvor lenge skal den varmes opp? (Slik at den ikke blir brent ved oppvarming...) Juleklem fra, 0 Siter
flisa Skrevet 22. desember 2006 Skrevet 22. desember 2006 Stek den som den skal stekes. Skjær den opp når den er kald. Så steker du pølser og medisterkaker og det du skal ha på rist over langpanna (med fettet fra ribba i) og litt vann i - og så legger du inn ribbebitene sammen med det andre - snur og vender litt underveis - sånn 200 grader omtrent til det er ferdig. Legg folie over om du er redd det blir brent. Man må liksom stulle og stelle litt med den maten 0 Siter
hidi Skrevet 22. desember 2006 Skrevet 22. desember 2006 Stek den som den skal stekes. Skjær den opp når den er kald. Så steker du pølser og medisterkaker og det du skal ha på rist over langpanna (med fettet fra ribba i) og litt vann i - og så legger du inn ribbebitene sammen med det andre - snur og vender litt underveis - sånn 200 grader omtrent til det er ferdig. Legg folie over om du er redd det blir brent. Man må liksom stulle og stelle litt med den maten Jeg blir alene på julaften, men skal ha helstekt indrefilèt, og jeg spiser neppe opp hele... Hvordan ville du varmet den opp dagen etterpå? Uten at den blir seig eller kokt... 0 Siter
flisa Skrevet 22. desember 2006 Skrevet 22. desember 2006 Jeg blir alene på julaften, men skal ha helstekt indrefilèt, og jeg spiser neppe opp hele... Hvordan ville du varmet den opp dagen etterpå? Uten at den blir seig eller kokt... Aner ikke Sikkert på samme måte.... Jeg hadde vel skjært den opp i serveringstykker og lagt på egen tallerken og varmet opp i microen jeg - om det bare var til meg. 0 Siter
hidi Skrevet 22. desember 2006 Skrevet 22. desember 2006 Aner ikke Sikkert på samme måte.... Jeg hadde vel skjært den opp i serveringstykker og lagt på egen tallerken og varmet opp i microen jeg - om det bare var til meg. Har gjort det, men synes kjøttet mistet noe av mørheten. Hm, kanskje jeg som guffet på med for mye varme... Tror pige med jeg skal forsøke ovnen denne gang, gjøre slik du gjør med ribba. Rett og slett. 0 Siter
flisa Skrevet 22. desember 2006 Skrevet 22. desember 2006 Har gjort det, men synes kjøttet mistet noe av mørheten. Hm, kanskje jeg som guffet på med for mye varme... Tror pige med jeg skal forsøke ovnen denne gang, gjøre slik du gjør med ribba. Rett og slett. Ja, porsjonsstykker på rist -over litt fuktighet - gjør susen vann er viktig. 0 Siter
Dory Skrevet 22. desember 2006 Forfatter Skrevet 22. desember 2006 Stek den som den skal stekes. Skjær den opp når den er kald. Så steker du pølser og medisterkaker og det du skal ha på rist over langpanna (med fettet fra ribba i) og litt vann i - og så legger du inn ribbebitene sammen med det andre - snur og vender litt underveis - sånn 200 grader omtrent til det er ferdig. Legg folie over om du er redd det blir brent. Man må liksom stulle og stelle litt med den maten Tusen millioner takk:) Klem, 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.