Gå til innhold

Opptinet rå Kalkun - hjelp!


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har en fugl i kjøleskapet mitt som skal spises på julaften. Hvor lenge kan jeg ha den opptinet i kjøleskapet før jeg må steke den? Den er ferdig tinet idag, kan vi vente med å steke på søndag eller må vi gjøre det idag?

Skrevet

To dager i kjøleskap er ikke noe problem forutsatt at kjøleskapet har korrekt temperatur (4-5 grader) og fuglen var fersk og fin før den ble frosset.

Store, hele kjøttstykker holder seg lenge i kjøleskap.

Skrevet

To dager i kjøleskap er ikke noe problem forutsatt at kjøleskapet har korrekt temperatur (4-5 grader) og fuglen var fersk og fin før den ble frosset.

Store, hele kjøttstykker holder seg lenge i kjøleskap.

Tusen takk, jeg har nemlig ikke lyst å matforgifte mannen og det ene barnet mitt på julaften. :)

Skrevet

Tusen takk, jeg har nemlig ikke lyst å matforgifte mannen og det ene barnet mitt på julaften. :)

Det går nok sikkert bra!

Husk dessuten at kjøtt (og fisk) lukter surt og ekkelt ganske lenge før det blir bedervet.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...