Dorthe Skrevet 22. desember 2006 Skrevet 22. desember 2006 Kan jeg vanne ut pinnekjøttet i natt, koke det i morgen og så legge det på rist og grille det litt på julaften. Jeg synes det er veldig greit å gjøre litt etter litt så det ikke blir noe stress. 0 Siter
Gjest togli Skrevet 22. desember 2006 Skrevet 22. desember 2006 Ja, det tror jeg ikke er noe problem! 0 Siter
Dorthe Skrevet 22. desember 2006 Forfatter Skrevet 22. desember 2006 Ja, det tror jeg ikke er noe problem! Hjertelig, da skal jeg legge det i vann etterpå ) 0 Siter
hidi Skrevet 22. desember 2006 Skrevet 22. desember 2006 Ja, det kan du, men hva er det du stresser etter...Er ikke du nesten alene på julaften? I år er jeg alene for første gang i mitt liv, så det blir rart. Spesielt rart, når jeg ikke får se ansiktene til ungene når de åpner gavene. Men jeg skal feire likevel, med helstekt indrefilèt og pyntet til tennene... 0 Siter
Dorthe Skrevet 22. desember 2006 Forfatter Skrevet 22. desember 2006 Ja, det kan du, men hva er det du stresser etter...Er ikke du nesten alene på julaften? I år er jeg alene for første gang i mitt liv, så det blir rart. Spesielt rart, når jeg ikke får se ansiktene til ungene når de åpner gavene. Men jeg skal feire likevel, med helstekt indrefilèt og pyntet til tennene... Jeg får besøk i ca to timer. Jeg stresser ikke, derfor jeg ikke orker å lage alt på julaften for middag skal jo dattera mi ha uansett. Jeg har vært alene før og hater det så jeg håper det aldri mer skjer igjen. Jeg følte meg virkelig alene. Jeg synes dagene fra lillejulaften og til 1.nyttårsdag er helt jævlige. Alle skal kose seg og jeg er alene, noe jeg ikke vil. 0 Siter
Rhea Silvia Skrevet 22. desember 2006 Skrevet 22. desember 2006 Går kjempefint! Det gjør vi av og til når vi veit det er fint akevær ute og ingen har lyst til å være inne å passe gryta julaftan! Men i år er det dårlig akevær så fa gjøres alt julaften. 0 Siter
Moraki Skrevet 22. desember 2006 Skrevet 22. desember 2006 Jeg får besøk i ca to timer. Jeg stresser ikke, derfor jeg ikke orker å lage alt på julaften for middag skal jo dattera mi ha uansett. Jeg har vært alene før og hater det så jeg håper det aldri mer skjer igjen. Jeg følte meg virkelig alene. Jeg synes dagene fra lillejulaften og til 1.nyttårsdag er helt jævlige. Alle skal kose seg og jeg er alene, noe jeg ikke vil. Du kan besøke meg, Dorthe! Du er velkommen! 0 Siter
Dorthe Skrevet 22. desember 2006 Forfatter Skrevet 22. desember 2006 Går kjempefint! Det gjør vi av og til når vi veit det er fint akevær ute og ingen har lyst til å være inne å passe gryta julaftan! Men i år er det dårlig akevær så fa gjøres alt julaften. Da gjør jeg det slik. Hehe, bare jeg husker på å legge det i vann i kveld. Har aldri hatt pinnekjøtt på julaften før. 0 Siter
Moraki Skrevet 22. desember 2006 Skrevet 22. desember 2006 Da gjør jeg det slik. Hehe, bare jeg husker på å legge det i vann i kveld. Har aldri hatt pinnekjøtt på julaften før. Hva pleier du å ha? 0 Siter
Dorthe Skrevet 22. desember 2006 Forfatter Skrevet 22. desember 2006 Du kan besøke meg, Dorthe! Du er velkommen! Takk skal du ha ) 0 Siter
Dorthe Skrevet 22. desember 2006 Forfatter Skrevet 22. desember 2006 Hva pleier du å ha? Jeg pleier å lage ribbe med medisterkaker, julepølse og surkål. Men dattera mi liker ikke det så godt og jeg er også glad i pinnekjøtt så det er første gang vi spiser det på julaften. Og før lagde jeg kourabiedes til kaffen men det er det slutt på ;o) 0 Siter
Moraki Skrevet 22. desember 2006 Skrevet 22. desember 2006 Jeg pleier å lage ribbe med medisterkaker, julepølse og surkål. Men dattera mi liker ikke det så godt og jeg er også glad i pinnekjøtt så det er første gang vi spiser det på julaften. Og før lagde jeg kourabiedes til kaffen men det er det slutt på ;o) Mmmmm :-) Liker alt mulig jeg, det eneste jeg ikke liker av mat er grøt. Alt annet spiser jeg :-) 0 Siter
thinkerbell Skrevet 22. desember 2006 Skrevet 22. desember 2006 du må smake på pinnekjøttet først. skjære av en liten flis og kjenne hvor salt det er -før- du bestemmer hvor lenge du skal la det ligge i vann (noen trenger kun 2 timer, andre kjøttstykker må ligge over natten), og selvsagt avhenger det også hvor salt du vil ha kjøttet. men ellers synes jeg det der hørtes ut som en ypperlig idè, men husk kålrabistappe og julepølser! 0 Siter
Gjest skal Skrevet 22. desember 2006 Skrevet 22. desember 2006 du må smake på pinnekjøttet først. skjære av en liten flis og kjenne hvor salt det er -før- du bestemmer hvor lenge du skal la det ligge i vann (noen trenger kun 2 timer, andre kjøttstykker må ligge over natten), og selvsagt avhenger det også hvor salt du vil ha kjøttet. men ellers synes jeg det der hørtes ut som en ypperlig idè, men husk kålrabistappe og julepølser! Og akkevitt - ikke glem akkevitt!!! 0 Siter
thinkerbell Skrevet 22. desember 2006 Skrevet 22. desember 2006 Og akkevitt - ikke glem akkevitt!!! og rrrrrrrrrrrrrrrrrødvin! 0 Siter
Gjest skal Skrevet 22. desember 2006 Skrevet 22. desember 2006 og rrrrrrrrrrrrrrrrrødvin! Til pinnekjøtt???? *sjokkert* Det MÅ være juleøl! 0 Siter
thinkerbell Skrevet 22. desember 2006 Skrevet 22. desember 2006 Til pinnekjøtt???? *sjokkert* Det MÅ være juleøl! Jada juleøl også! Har 5 glass jeg.... 0 Siter
Gjest skal Skrevet 22. desember 2006 Skrevet 22. desember 2006 Jada juleøl også! Har 5 glass jeg.... Puh.. 0 Siter
Dorthe Skrevet 22. desember 2006 Forfatter Skrevet 22. desember 2006 du må smake på pinnekjøttet først. skjære av en liten flis og kjenne hvor salt det er -før- du bestemmer hvor lenge du skal la det ligge i vann (noen trenger kun 2 timer, andre kjøttstykker må ligge over natten), og selvsagt avhenger det også hvor salt du vil ha kjøttet. men ellers synes jeg det der hørtes ut som en ypperlig idè, men husk kålrabistappe og julepølser! Men hvor salt skal det være? *dum og blond* Jeg la akkurat kjøttet i vann og lurte på akkurat det. 0 Siter
Dorthe Skrevet 22. desember 2006 Forfatter Skrevet 22. desember 2006 Og akkevitt - ikke glem akkevitt!!! Jeg har det også ) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.