amber sun Skrevet 23. desember 2006 Skrevet 23. desember 2006 Idag skal jeg gni inn ribba med salt og pepper, så den blir klar til 1.juledag. oppskriften jeg har sier at den skal snus med svoren ned og stå under folie i to-tre dager. En annen sa til meg idag at jeg skulle ha vann på, og så folie over. Hva mener dere? 0 Siter
amber sun Skrevet 23. desember 2006 Forfatter Skrevet 23. desember 2006 Det første du nevnte! Ok, da får jeg gå for det. :-) Takk for svar! 0 Siter
Hønemoren Skrevet 23. desember 2006 Skrevet 23. desember 2006 Legger alltid ribba (salta og pepra) i folie 3 dager før med svoren ned. Ikke vann. 0 Siter
amber sun Skrevet 23. desember 2006 Forfatter Skrevet 23. desember 2006 Legger alltid ribba (salta og pepra) i folie 3 dager før med svoren ned. Ikke vann. takk for svar. :-) Da gjør jeg det. *går og finner fram ribba* 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.