Gå til innhold

Ribbe: stå med eller uten vann før steking?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Idag skal jeg gni inn ribba med salt og pepper, så den blir klar til 1.juledag.

oppskriften jeg har sier at den skal snus med svoren ned og stå under folie i to-tre dager.

En annen sa til meg idag at jeg skulle ha vann på, og så folie over.

Hva mener dere?

Skrevet

Det første du nevnte!

Ok, da får jeg gå for det. :-)

Takk for svar!

Skrevet

Legger alltid ribba (salta og pepra) i folie 3 dager før med svoren ned. Ikke vann.

Skrevet

Legger alltid ribba (salta og pepra) i folie 3 dager før med svoren ned. Ikke vann.

takk for svar. :-)

Da gjør jeg det.

*går og finner fram ribba*

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...