Gå til innhold

holdbarhet stekt ribbe!


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Her går det i kald ribbe til frukost i juledagane, men om eg skulle hatt ribbe til middag ein dag, og hadde steikt ho på førehand til å varme opp, ville eg ALDRI hatt ho så lenge i kjøleskapet. Ikkje når eg visste på førehand at det ville bli så mange dagar. (At slikt skjer pga omstende, det kan jo hende iblant.) Den burde nok vore fryst med det same den var kald, men gjer det no med det same, du *kan* risikere ein ikkje fullt så delikat ribbemiddag om du berre lar ho stå i kjøleskapet framover.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...