Gjest me 2 u Skrevet 27. desember 2006 Skrevet 27. desember 2006 har ikke laget dette før og tenkte eg kanskje sku prøve dette en av dagene.. men hva har dere til stuffing? 0 Siter
Speak Skrevet 27. desember 2006 Skrevet 27. desember 2006 Loff i terninger - tørkes litt på fjøla. Kok kraft av kalkuninnmaten (evt. buljongterning). 1 stor løk + to selleristenger skjæres i terninger og stekes i en stor kladd SMØR. Tilsett salt og pepper. Alt blandes og dyttes inn:-) Denne er nok litt utradisjonell, men det er veldig god. Mye bedre enn alle dise farse-sakene. 0 Siter
Gjest me 2 u Skrevet 27. desember 2006 Skrevet 27. desember 2006 Loff i terninger - tørkes litt på fjøla. Kok kraft av kalkuninnmaten (evt. buljongterning). 1 stor løk + to selleristenger skjæres i terninger og stekes i en stor kladd SMØR. Tilsett salt og pepper. Alt blandes og dyttes inn:-) Denne er nok litt utradisjonell, men det er veldig god. Mye bedre enn alle dise farse-sakene. takker. ja det er mye guff som dyttes inn i kalkunen har jeg lest.. masse tørkede frukter,nøtter osv.. må bare ha litt å velge i 0 Siter
Gjest Flystripa Skrevet 27. desember 2006 Skrevet 27. desember 2006 Svisker og epler og krydder. 0 Siter
Speak Skrevet 27. desember 2006 Skrevet 27. desember 2006 takker. ja det er mye guff som dyttes inn i kalkunen har jeg lest.. masse tørkede frukter,nøtter osv.. må bare ha litt å velge i Ja, det er mye guff. Denne jeg anbefalte er både enkel og god. 0 Siter
pekkaline Skrevet 27. desember 2006 Skrevet 27. desember 2006 Vi lager en stuffing av kjøttdeig, et egg, salt, pepper, løk og paprika. Vi fyller kalkunen så godt det er mulig og steker resten i en form ved siden av. Dette er snadder og ungene elsker det! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.