Hønemoren Skrevet 2. januar 2007 Skrevet 2. januar 2007 Har tre pakker med reinsdyrskav i fryseren. Er vel finnbiff det heter, men hvilket tilbehør er bra, løk og sopp...eller? Brunes vel bare litt og surres etterpå? Er reinsdyrkjøtt strammere i smaken enn elgkjøtt? 0 Siter
Lurveline Skrevet 2. januar 2007 Skrevet 2. januar 2007 Jeg surrer litt løk først og steker kjøttet kun til det akkurat har blitt brunt. Salter og pepprer. Etterpå heller jeg i champingnon og en boks med rømme og lar det få et oppkok. Server potetmos, rørte tyttebær og grønnsaker til. 0 Siter
Hønemoren Skrevet 2. januar 2007 Forfatter Skrevet 2. januar 2007 Jeg surrer litt løk først og steker kjøttet kun til det akkurat har blitt brunt. Salter og pepprer. Etterpå heller jeg i champingnon og en boks med rømme og lar det få et oppkok. Server potetmos, rørte tyttebær og grønnsaker til. Takk, Lurvelinge, høres jo veldig godt ut, dette skal prøves en dag. Skjønner det omtrent er ferdig etterat det har blitt brunt da. 0 Siter
hidi Skrevet 2. januar 2007 Skrevet 2. januar 2007 Reinsdyrkjøtt har sterkere viltsmak enn elg, ja! 0 Siter
Lurveline Skrevet 2. januar 2007 Skrevet 2. januar 2007 Takk, Lurvelinge, høres jo veldig godt ut, dette skal prøves en dag. Skjønner det omtrent er ferdig etterat det har blitt brunt da. Her får du en annen oppskrift, på film til og med ) http://www.spise.no/oppskrifter/finnbiff/finnbiff_plug.htm 0 Siter
Lillemus Skrevet 2. januar 2007 Skrevet 2. januar 2007 Bruner skavet i panna og steker det noen minutter, har så over en pose viltsaus og en blanding av vann og fløte tilsvarende det som står på posen (der står det melk, men det blir bedre med fløte), salt og pepper etter smak. Serveres med poteter og broccoli (og sopp for den som liker det). Vanvittig enkelt og godt! 0 Siter
morsan Skrevet 3. januar 2007 Skrevet 3. januar 2007 Reinsdyrkjøtt er _bedre_ enn elgkjøtt! :-) Jeg lager det mer eller mindre slik som Lurveline har beskrevet det. Synes rømme smaker best til vilt - ikke fløte. Jeg bruker også knuste einerbær oppi *nam*, men ikke bruk det dersom gravide skal spise! Unntak gjelder dersom de er på overtd og bare håper at ungen får opp farta! ;-) 0 Siter
Gjest blame Skrevet 3. januar 2007 Skrevet 3. januar 2007 Brun kjøttet, ha det over i en kjele, kok ut stekepanna og ha krafta også over i kjelen. Gjenta med løk og bacon, og champignon hvis du liker det. Skiv skrelte poteter, antall etter behov. Ha dette også over i kjelen. Fyll opp med litt vann (kommer an på hvor mye kraft det ble), og ha oppi salt, pepper og seterrømme. Væska skal _nesten_ dekke potetene. La dette småputre til potetene er gjennomkokte. Serveres med rørt tyttebær! Nam! 0 Siter
Gjest ChiengMai Skrevet 3. januar 2007 Skrevet 3. januar 2007 Brun kjøttet, ha det over i en kjele, kok ut stekepanna og ha krafta også over i kjelen. Gjenta med løk og bacon, og champignon hvis du liker det. Skiv skrelte poteter, antall etter behov. Ha dette også over i kjelen. Fyll opp med litt vann (kommer an på hvor mye kraft det ble), og ha oppi salt, pepper og seterrømme. Væska skal _nesten_ dekke potetene. La dette småputre til potetene er gjennomkokte. Serveres med rørt tyttebær! Nam! omtrent sånn har jeg fått det servert på koldtbord, er skikkelig godt! *notere* 0 Siter
Gjest blame Skrevet 3. januar 2007 Skrevet 3. januar 2007 omtrent sånn har jeg fått det servert på koldtbord, er skikkelig godt! *notere* Det er mamma sin oppskrift, den er nydelig 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.