Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Fann en oppskrift på denne suppa, der det står at det skal være 1 1/2 teskje med vanilje. Er det dråper, stang eller pulver?

*ikke akkurat kjøkkenskriver*

Gjest ChiengMai
Skrevet

1 1/2 teskje med vaniljedråper vil jeg tro smaker _veldig_ mye vanilje.

Skrevet

Sagosuppe er lenge siden jeg har spist.. Deler du oppskrift? :-)

Skrevet

Skal ikke sagosuppe være rød da?

Husker farmor laget det - en nesten rosa suppe full av små "froske-egg" :-)

Åååååå - barndommens gode minner!

Skrevet

Skal ikke sagosuppe være rød da?

Husker farmor laget det - en nesten rosa suppe full av små "froske-egg" :-)

Åååååå - barndommens gode minner!

Det finnes både røde og hvite sagogryn.

Skrevet

Det finnes både røde og hvite sagogryn.

Så det er selve grynene som gir farge? Trodde farmor hadde oppi saft jeg....

Synes å huske at grynene var blanke...

Skrevet

Skal ikke sagosuppe være rød da?

Husker farmor laget det - en nesten rosa suppe full av små "froske-egg" :-)

Åååååå - barndommens gode minner!

Joda, du kan lage både rød og hvit. Rød saft eller med melk. Har aldri smakt rød sago, men pappa lagde alltid havresuppe med rød saft.

Nam nam!

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...