Caloni Makaroni Skrevet 4. januar 2007 Skrevet 4. januar 2007 Ka øy? "Øy!" som i "Hey!" eller liknende, som en protest mot at du vil lage suppe på meg (jfr. nicket mitt). Bare en spøk, altså 0 Siter
erin Skrevet 4. januar 2007 Forfatter Skrevet 4. januar 2007 "Øy!" som i "Hey!" eller liknende, som en protest mot at du vil lage suppe på meg (jfr. nicket mitt). Bare en spøk, altså Hehe, ja. Kom til å tenke på det! 0 Siter
EllaJo Skrevet 4. januar 2007 Skrevet 4. januar 2007 2 liter melk 100 g fin makaroni 1/2 ss maisennamel 2 eggeplommer 1 dl fløte 1 ss smør Smelt smøret, slå melken i og kok opp. Legg makaronien i. Kok sakte til makaronien er mør. Rør melet ut i kald melk og ha det i suppen under omrøring. Kok det hele opp. Smak til med salt og sukker. Eggeplommer og fløte piskes sammen i suppeterrinen. Slå suppen over under omrøring. Har ikke prøvd den selv, fant den ved å søke på google (Finner flere der om du søker selv) 0 Siter
erin Skrevet 4. januar 2007 Forfatter Skrevet 4. januar 2007 Makaroni og vann? (Sorry!!) Neida, makaroni i melk! 0 Siter
Lillemus Skrevet 4. januar 2007 Skrevet 4. januar 2007 google er et fint dyr. http://www.matoppskrift.no/sider/oppskrift3084.asp Og søker du selv på makaronisuppe på f.eks. google får du masse oppskrifter. 0 Siter
erin Skrevet 4. januar 2007 Forfatter Skrevet 4. januar 2007 2 liter melk 100 g fin makaroni 1/2 ss maisennamel 2 eggeplommer 1 dl fløte 1 ss smør Smelt smøret, slå melken i og kok opp. Legg makaronien i. Kok sakte til makaronien er mør. Rør melet ut i kald melk og ha det i suppen under omrøring. Kok det hele opp. Smak til med salt og sukker. Eggeplommer og fløte piskes sammen i suppeterrinen. Slå suppen over under omrøring. Har ikke prøvd den selv, fant den ved å søke på google (Finner flere der om du søker selv) Joda, fann den der. Fra Oppland? Men syns ikke de derre eggegreiene hørtes så fristene ut... 0 Siter
Osiris Skrevet 4. januar 2007 Skrevet 4. januar 2007 2 liter melk 100 g fin makaroni 1/2 ss maisennamel 2 eggeplommer 1 dl fløte 1 ss smør Smelt smøret, slå melken i og kok opp. Legg makaronien i. Kok sakte til makaronien er mør. Rør melet ut i kald melk og ha det i suppen under omrøring. Kok det hele opp. Smak til med salt og sukker. Eggeplommer og fløte piskes sammen i suppeterrinen. Slå suppen over under omrøring. Har ikke prøvd den selv, fant den ved å søke på google (Finner flere der om du søker selv) Det høres like fælt ut som den kleppsuppa de bruker i en del bugder her i Trøndelag. 0 Siter
erin Skrevet 4. januar 2007 Forfatter Skrevet 4. januar 2007 google er et fint dyr. http://www.matoppskrift.no/sider/oppskrift3084.asp Og søker du selv på makaronisuppe på f.eks. google får du masse oppskrifter. Jeg søkte på matoppskrift.no, men fann ikke den der! Forresten; er google et dyr?! ) 0 Siter
Gjest AveM Skrevet 4. januar 2007 Skrevet 4. januar 2007 Jepp Jeg koker opp ønsket mengde makaroni og siler av vannet. Koker opp melk med sukker og litt salt, en liten dæsj vaniljesukker også. Har makaronien i mens jeg koker opp. Saltet er viktig, for det gir en rund og god smak sammen med sukkeret, men bare 1 ts, eller noe. Makaronisuppe er ikke noe jeg serverer gjester, da ville de trodd det var klikket her Jeg er vokst opp med det, så for meg er det en helt vanlig greie å lage. 0 Siter
Lillemus Skrevet 4. januar 2007 Skrevet 4. januar 2007 Jeg søkte på matoppskrift.no, men fann ikke den der! Forresten; er google et dyr?! ) Google er et nusselig og vanligvis veldig hjelpsomt lite dyr. ) 0 Siter
Osiris Skrevet 4. januar 2007 Skrevet 4. januar 2007 Jeg koker opp ønsket mengde makaroni og siler av vannet. Koker opp melk med sukker og litt salt, en liten dæsj vaniljesukker også. Har makaronien i mens jeg koker opp. Saltet er viktig, for det gir en rund og god smak sammen med sukkeret, men bare 1 ts, eller noe. Makaronisuppe er ikke noe jeg serverer gjester, da ville de trodd det var klikket her Jeg er vokst opp med det, så for meg er det en helt vanlig greie å lage. Jeg tror nesten ikke det jeg leser. Vaniljesukker og makaroni? Kan det være godt da? Nå har jeg jo hørt om folk som bruker sirup på spaghetti også da, så det var ikkedet rareste jeg har hørt om. 0 Siter
flisa Skrevet 4. januar 2007 Skrevet 4. januar 2007 Jeg koker opp ønsket mengde makaroni og siler av vannet. Koker opp melk med sukker og litt salt, en liten dæsj vaniljesukker også. Har makaronien i mens jeg koker opp. Saltet er viktig, for det gir en rund og god smak sammen med sukkeret, men bare 1 ts, eller noe. Makaronisuppe er ikke noe jeg serverer gjester, da ville de trodd det var klikket her Jeg er vokst opp med det, så for meg er det en helt vanlig greie å lage. Det er kjempegodt! men vi bruker også kanel på-. Kaller det Makaronimelk vi 0 Siter
flisa Skrevet 4. januar 2007 Skrevet 4. januar 2007 Jeg tror nesten ikke det jeg leser. Vaniljesukker og makaroni? Kan det være godt da? Nå har jeg jo hørt om folk som bruker sirup på spaghetti også da, så det var ikkedet rareste jeg har hørt om. Det smaker omtrent som risengrynsgrøt 0 Siter
Osiris Skrevet 4. januar 2007 Skrevet 4. januar 2007 Det smaker omtrent som risengrynsgrøt Risengrøt er heller ingen favoritt her. Jeg er ikke glad i mat som smaker kokt melk. Har aldri vært det.Er sånn makaronisuppe vanlig? 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.