Osiris Skrevet 4. januar 2007 Skrevet 4. januar 2007 Det er kjempegodt! men vi bruker også kanel på-. Kaller det Makaronimelk vi Ja men du liker jo kleppsuppe også da.... 0 Siter
Gjest AveM Skrevet 4. januar 2007 Skrevet 4. januar 2007 Jeg tror nesten ikke det jeg leser. Vaniljesukker og makaroni? Kan det være godt da? Nå har jeg jo hørt om folk som bruker sirup på spaghetti også da, så det var ikkedet rareste jeg har hørt om. Det er en god suppe, men jeg forstår godt at det høres litt ekkelt ut for de som ikke er vant med det. 0 Siter
flisa Skrevet 4. januar 2007 Skrevet 4. januar 2007 Risengrøt er heller ingen favoritt her. Jeg er ikke glad i mat som smaker kokt melk. Har aldri vært det.Er sånn makaronisuppe vanlig? Vi hadde det da jeg var liten - i Trøndelag - mulig det er tradisjon der. Jeg liker også Klæppsup- 0 Siter
Gjest AveM Skrevet 4. januar 2007 Skrevet 4. januar 2007 Det er kjempegodt! men vi bruker også kanel på-. Kaller det Makaronimelk vi Kanel skal jeg ha på bordet neste gang vi har det, så får gjengen her vurdere om suppa blir bedre eller ei Eller koker du kanskje suppa med en dæsj kanel i..? 0 Siter
flisa Skrevet 4. januar 2007 Skrevet 4. januar 2007 Ja men du liker jo kleppsuppe også da.... jepp og sildsup og blodklubb med bacon og sirup og pølse i vaffel med rekesalat og julekake med sursild og rå løk 0 Siter
flisa Skrevet 4. januar 2007 Skrevet 4. januar 2007 Kanel skal jeg ha på bordet neste gang vi har det, så får gjengen her vurdere om suppa blir bedre eller ei Eller koker du kanskje suppa med en dæsj kanel i..? Nei - strør på ! .) *sikle* 0 Siter
Osiris Skrevet 4. januar 2007 Skrevet 4. januar 2007 jepp og sildsup og blodklubb med bacon og sirup og pølse i vaffel med rekesalat og julekake med sursild og rå løk Jeg liker også sildsup,og julekakemed sursild.Men helst ikke rå løk. Lurer på om sildsup er en ren trøndersk rett? Har ikke smakt det siden pappa døde. 0 Siter
Osiris Skrevet 4. januar 2007 Skrevet 4. januar 2007 Vi hadde det da jeg var liten - i Trøndelag - mulig det er tradisjon der. Jeg liker også Klæppsup- Jeg har jo bodd i Trondheim i 48 år og har aldri hørt om den makaronisuppa. Må være nordtrøndersk i såfall.I sørfylket er det suppe med ris og melk og saft som var vanlig. Heller ikke godt. 0 Siter
Osiris Skrevet 4. januar 2007 Skrevet 4. januar 2007 Det er en god suppe, men jeg forstår godt at det høres litt ekkelt ut for de som ikke er vant med det. Hadde jeg fått det servert så hadde jeg smakt på den.Jeg er helt bestemt på at jeg aldri skal si at jeg ikke liker noe uten at jeg har smakt.Men kombinasjonen høres merkelig ut. 0 Siter
kaffepiken Skrevet 4. januar 2007 Skrevet 4. januar 2007 Jeg har jo bodd i Trondheim i 48 år og har aldri hørt om den makaronisuppa. Må være nordtrøndersk i såfall.I sørfylket er det suppe med ris og melk og saft som var vanlig. Heller ikke godt. Jeg har også vokst opp med makaronisuppe. Da jeg var liten syntes jeg det var godt, nå kan jeg ikke tenke meg å spise det mer Vi spiste det med sukker og kanel. Kanskje det var sånt de lærte å lage på husmorskolen før i tida? Moren min gikk husmorskolen. 0 Siter
Gjest AveM Skrevet 4. januar 2007 Skrevet 4. januar 2007 Jeg har jo bodd i Trondheim i 48 år og har aldri hørt om den makaronisuppa. Må være nordtrøndersk i såfall.I sørfylket er det suppe med ris og melk og saft som var vanlig. Heller ikke godt. Da vet du kanskje hva trondhjemsuppe er? Det tror jeg vi fikk servert som små, men husker ikke hva det var for noe. Melk, rosiner og sagogryn kanskje.. 0 Siter
Osiris Skrevet 4. januar 2007 Skrevet 4. januar 2007 Da vet du kanskje hva trondhjemsuppe er? Det tror jeg vi fikk servert som små, men husker ikke hva det var for noe. Melk, rosiner og sagogryn kanskje.. Det er vel melk og ris og saft tror jeg.Har spist det noen få ganger, og spiste det bare fordi jeg fikk beskjed om å spise opp maten som oldemor laget. Det var kvalmt! Hun hadde kanelstang oppi også tror jeg. 0 Siter
fresja Skrevet 4. januar 2007 Skrevet 4. januar 2007 Jeg tror nesten ikke det jeg leser. Vaniljesukker og makaroni? Kan det være godt da? Nå har jeg jo hørt om folk som bruker sirup på spaghetti også da, så det var ikkedet rareste jeg har hørt om. Vanijesukker er da godt i alt søtt? Grøt, lefse f.eks., så hvorfor ikke i søt makaronisuppe. Tror jeg prøver det neste gang! 0 Siter
flisa Skrevet 4. januar 2007 Skrevet 4. januar 2007 Jeg har jo bodd i Trondheim i 48 år og har aldri hørt om den makaronisuppa. Må være nordtrøndersk i såfall.I sørfylket er det suppe med ris og melk og saft som var vanlig. Heller ikke godt. JOOO det er også godt! hehe 0 Siter
Gjest AveM Skrevet 4. januar 2007 Skrevet 4. januar 2007 Det er vel melk og ris og saft tror jeg.Har spist det noen få ganger, og spiste det bare fordi jeg fikk beskjed om å spise opp maten som oldemor laget. Det var kvalmt! Hun hadde kanelstang oppi også tror jeg. Var noe kjent med saft og melk Uff, jeg ble tvunget til å spise opp en hel skål mandelpudding da jeg var lita. Jeg tåler ikke den desserten den dag i dag. Jeg husker jeg tvang den ned med vann.. *Brekke seg* 0 Siter
Gjest blame Skrevet 4. januar 2007 Skrevet 4. januar 2007 Risengrøt er heller ingen favoritt her. Jeg er ikke glad i mat som smaker kokt melk. Har aldri vært det.Er sånn makaronisuppe vanlig? I Finnmark hvor jeg vokste opp, var det iallfall vanlig, gjerne etter fiskemiddag. Og til kvelds en kveld innimellom.. 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 4. januar 2007 Skrevet 4. januar 2007 Det er kjempegodt! men vi bruker også kanel på-. Kaller det Makaronimelk vi Jeg har smakt melkesuppe, men da var det ikke makaroni i. 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 4. januar 2007 Skrevet 4. januar 2007 jepp og sildsup og blodklubb med bacon og sirup og pølse i vaffel med rekesalat og julekake med sursild og rå løk Oj.... 0 Siter
Sofline Skrevet 4. januar 2007 Skrevet 4. januar 2007 Vi hadde det da jeg var liten - i Trøndelag - mulig det er tradisjon der. Jeg liker også Klæppsup- Jeg er også vokst opp med det. Jeg er ikke trønder. 0 Siter
Sofline Skrevet 4. januar 2007 Skrevet 4. januar 2007 Jeg har smakt melkesuppe, men da var det ikke makaroni i. Hva er det da? Bare kokt melk? :-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.