Nyttårsjenta' Skrevet 5. januar 2007 Skrevet 5. januar 2007 Jeg skal ha med "Verdens beste" (Kvæfjordkake) til en bursdagsfeiring på lørdag. Jeg har ikke bakt den før, men lurer på om den går å bake allerede idag? Eller blir den best hvis jeg lager den samme dag?? 0 Siter
Lillemus Skrevet 5. januar 2007 Skrevet 5. januar 2007 Mamma pleide å bake bunnen/toppen dagen før, men monterte ikke kaka før like før selskapet. Hun hadde gjerne med seg kakebunnene i langpanna og så kremen i ei bøtte og monterte den når hun kom til oss. ) 0 Siter
tula Skrevet 5. januar 2007 Skrevet 5. januar 2007 Min mor bruker også bake bunnen dagen før, og fylle den den dagen den skal brukes/spises. 0 Siter
Hønemoren Skrevet 5. januar 2007 Skrevet 5. januar 2007 Jeg har flere ganger bakt den dagen før, godt med alt som er unnagjort....., den har vært like god. Er det en stund til jeg skal ha den har jeg også putta den i fryseren og like god etterpå da også. 0 Siter
Gjest ho mor Skrevet 5. januar 2007 Skrevet 5. januar 2007 Jeg liker ikke kaken når den er laget dagen før. Den blir litt mer sukrete i smaken synes jeg. 0 Siter
Søssa Skrevet 5. januar 2007 Skrevet 5. januar 2007 Som de andre her sier kan du godt lage topp og bunn og putte i fryseren, og så fylle den like før den skal serveres. Selv lager jeg den helt ferdig og putter hele greia i fryseren, synes nesten den blir bedre da. Når den er fylt så trenger den litt god tid til tining. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.