Gjest Shira12 Skrevet 17. januar 2007 Skrevet 17. januar 2007 Nå fikk jeg lyst på vafler, men må innrømme at jeg ikke aner hvordan jeg lager røra. Så hva skal jeg ha oppi? 0 Siter
Gjest Princess Peach Skrevet 17. januar 2007 Skrevet 17. januar 2007 Her er min "circa"-oppskrift. 2 egg en slump sukker (3/4 dl?) passelig mye melk (du ser hvor mye røre du vil ha og har oppi melk deretter) hvetemel til røra blir tjukk nok (juster med melk/mel til passelig tykkelse) 1 ts vaniljesukker 1 ts bakepulver 1 dæsj (ca 2 ss?) flytende margarin el. smeltet smør Denne lærte jeg av mamma da jeg var ca 7 år og den er KJEMPEGOD! 0 Siter
Gjest Shira12 Skrevet 17. januar 2007 Skrevet 17. januar 2007 Her er min "circa"-oppskrift. 2 egg en slump sukker (3/4 dl?) passelig mye melk (du ser hvor mye røre du vil ha og har oppi melk deretter) hvetemel til røra blir tjukk nok (juster med melk/mel til passelig tykkelse) 1 ts vaniljesukker 1 ts bakepulver 1 dæsj (ca 2 ss?) flytende margarin el. smeltet smør Denne lærte jeg av mamma da jeg var ca 7 år og den er KJEMPEGOD! OK, takker *går ut på kjøkkenet* 0 Siter
Gjest Princess Peach Skrevet 17. januar 2007 Skrevet 17. januar 2007 OK, takker *går ut på kjøkkenet* Får jeg prøvesmake noen? 0 Siter
Gjest Shira12 Skrevet 17. januar 2007 Skrevet 17. januar 2007 Får jeg prøvesmake noen? Såklart, sender de i posten jeg ;o) 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 17. januar 2007 Skrevet 17. januar 2007 Her er min "circa"-oppskrift. 2 egg en slump sukker (3/4 dl?) passelig mye melk (du ser hvor mye røre du vil ha og har oppi melk deretter) hvetemel til røra blir tjukk nok (juster med melk/mel til passelig tykkelse) 1 ts vaniljesukker 1 ts bakepulver 1 dæsj (ca 2 ss?) flytende margarin el. smeltet smør Denne lærte jeg av mamma da jeg var ca 7 år og den er KJEMPEGOD! Ikke noe kardemomme? *skeptisk* 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 17. januar 2007 Skrevet 17. januar 2007 Såklart, sender de i posten jeg ;o) Vaffelrøre er veldig greit, for du kan bruke alt av melk/fløte/rømme/vaniljesaus du måtte ha stående i kjøleskapet, og det er bare en fordel om det har gått litt over dato. ) 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 17. januar 2007 Skrevet 17. januar 2007 Vaffelrøre er veldig greit, for du kan bruke alt av melk/fløte/rømme/vaniljesaus du måtte ha stående i kjøleskapet, og det er bare en fordel om det har gått litt over dato. ) Jeg bruker kulturmelk i. 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 17. januar 2007 Skrevet 17. januar 2007 Jeg bruker kulturmelk i. Ja, det er også strålende. Hmmm...kanskje det blir vafler til kvelds? *slafse* 0 Siter
Gjest Princess Peach Skrevet 17. januar 2007 Skrevet 17. januar 2007 Ikke noe kardemomme? *skeptisk* Nei, det har jeg aldri brukt. Men det er jo fritt fram hvis du vil bruke det. (Men da er det ikke MAMMAS vafler lenger.) 0 Siter
Gjest Princess Peach Skrevet 17. januar 2007 Skrevet 17. januar 2007 Såklart, sender de i posten jeg ;o) Herlig! *setter seg ute ved postkassa og venter* 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 17. januar 2007 Skrevet 17. januar 2007 Nei, det har jeg aldri brukt. Men det er jo fritt fram hvis du vil bruke det. (Men da er det ikke MAMMAS vafler lenger.) Pøh, jeg er mamma selv, ergo lager jeg supre vafler! ) 0 Siter
Gjest Princess Peach Skrevet 17. januar 2007 Skrevet 17. januar 2007 Pøh, jeg er mamma selv, ergo lager jeg supre vafler! ) Men du er ikke min mamma. 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 17. januar 2007 Skrevet 17. januar 2007 Ja, det er også strålende. Hmmm...kanskje det blir vafler til kvelds? *slafse* Jeg skal lage det i morgen! 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 17. januar 2007 Skrevet 17. januar 2007 Men du er ikke min mamma. Nei, da er du i så fall et usedvanlig fremmelig barn. ;o) 0 Siter
fresja Skrevet 17. januar 2007 Skrevet 17. januar 2007 Her er min "circa"-oppskrift. 2 egg en slump sukker (3/4 dl?) passelig mye melk (du ser hvor mye røre du vil ha og har oppi melk deretter) hvetemel til røra blir tjukk nok (juster med melk/mel til passelig tykkelse) 1 ts vaniljesukker 1 ts bakepulver 1 dæsj (ca 2 ss?) flytende margarin el. smeltet smør Denne lærte jeg av mamma da jeg var ca 7 år og den er KJEMPEGOD! Litt vaniljesukker eller-dråper i er godt. 0 Siter
Gjest Princess Peach Skrevet 17. januar 2007 Skrevet 17. januar 2007 Litt vaniljesukker eller-dråper i er godt. Skrev jeg ikke vaniljesukker, da? 0 Siter
Gjest Shira12 Skrevet 17. januar 2007 Skrevet 17. januar 2007 PP sin oppskrift var knallgod! Og når til og med jeg klarer det, ja da er den bankers ;o) 0 Siter
Gjest Shira12 Skrevet 17. januar 2007 Skrevet 17. januar 2007 Vaffelrøre er veldig greit, for du kan bruke alt av melk/fløte/rømme/vaniljesaus du måtte ha stående i kjøleskapet, og det er bare en fordel om det har gått litt over dato. ) Ah, da skal jeg huske det til neste gang. Akkurat nå er kjøleskapet ganske tomt etter at jeg hadde full opprydning her om dagen. 0 Siter
Gjest Princess Peach Skrevet 17. januar 2007 Skrevet 17. januar 2007 PP sin oppskrift var knallgod! Og når til og med jeg klarer det, ja da er den bankers ;o) Ja, den er kjempeenkel og kjempegod. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.