Lurveline Skrevet 21. januar 2007 Skrevet 21. januar 2007 Jeg har kjøpt en pose toro langpannekake (sjokoladekake). Kan jeg bruke rund form (24 eller 26cm?) istedet for langpanne og blir steketid og temperatur annerledes enn det som står på pakken? 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 21. januar 2007 Skrevet 21. januar 2007 Det kan du nok, og så sjekker du om den er ferdig etter hvert. 0 Siter
Gjest nicole40 Skrevet 21. januar 2007 Skrevet 21. januar 2007 Stikk bare en strikkepinne eller kniv nedi kaka etter angitt steketid.Henger det deig på pinnen/kniven må den stå lenger. Meget enkelt 0 Siter
Lurveline Skrevet 21. januar 2007 Forfatter Skrevet 21. januar 2007 Det kan du nok, og så sjekker du om den er ferdig etter hvert. Da står kaka i ovnen så får vi håpe det går bra:o) 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 21. januar 2007 Skrevet 21. januar 2007 Da står kaka i ovnen så får vi håpe det går bra:o) Det gjør det nok! Det høres godt ut.... 0 Siter
Lillemus Skrevet 21. januar 2007 Skrevet 21. januar 2007 Kaka kommer til å bli veldig høy og evt. renne over før den rekker å stivne, men det finner du jo ut ettersom den alt står i ovnen. ) Hvordan gikk det? 0 Siter
Lurveline Skrevet 21. januar 2007 Forfatter Skrevet 21. januar 2007 Kaka kommer til å bli veldig høy og evt. renne over før den rekker å stivne, men det finner du jo ut ettersom den alt står i ovnen. ) Hvordan gikk det? Den renner i allefall ikke over ser jeg. Rundforma er nesten dobbelt så høy som langpanna. 0 Siter
Lurveline Skrevet 21. januar 2007 Forfatter Skrevet 21. januar 2007 Kaka kommer til å bli veldig høy og evt. renne over før den rekker å stivne, men det finner du jo ut ettersom den alt står i ovnen. ) Hvordan gikk det? Nå kan jeg si at dette anbefales ikke! Kaka fikk en topp med stooor sprekk midt på. Det under ble tørt og kompakt. Vi drar nå til butikken og finner reserveløsning, hvis det finnes da. 0 Siter
DarkPink Skrevet 21. januar 2007 Skrevet 21. januar 2007 Nå kan jeg si at dette anbefales ikke! Kaka fikk en topp med stooor sprekk midt på. Det under ble tørt og kompakt. Vi drar nå til butikken og finner reserveløsning, hvis det finnes da. Yoghurtkaken i sånn ferdigpose blir nyyydelig med jordbæryoghurt og litt glasur =) 0 Siter
Lillemus Skrevet 21. januar 2007 Skrevet 21. januar 2007 Nå kan jeg si at dette anbefales ikke! Kaka fikk en topp med stooor sprekk midt på. Det under ble tørt og kompakt. Vi drar nå til butikken og finner reserveløsning, hvis det finnes da. Uff da, men hvorfor brukte du ikke langpanna? Men skjær av toppen, lag glasur og la den renne ned i kaka, da blir den i alle fall ikke tørr. Evt. skjær av toppen, snu kaka oppned og ha på glasuren på bunnen så den renner litt nedi kaka. Det pleide eksen min å gjøre og det ble kjempegodt og saftig. 0 Siter
Lurveline Skrevet 22. januar 2007 Forfatter Skrevet 22. januar 2007 Uff da, men hvorfor brukte du ikke langpanna? Men skjær av toppen, lag glasur og la den renne ned i kaka, da blir den i alle fall ikke tørr. Evt. skjær av toppen, snu kaka oppned og ha på glasuren på bunnen så den renner litt nedi kaka. Det pleide eksen min å gjøre og det ble kjempegodt og saftig. Bursdagsbarnet hadde mest lyst på en rund kake og hva gjør man ikke for sine barn?;o) Jeg kjøpte ferdig bløtkakebunn og brukte den sammen med to tynne deler av sjokoladekaka. Fyllte kaka med sjokolademouss. Kaka ble veldig god men sklei litt pga. mouss'n. Ikke så stort utvalg i Brustadbuene på en søndag men det er jo noe som heter nød lærer naken kvinne å spinne. Travelt hadde jeg det og, gjestene skulle komme klokka 16. Bursdagen blei vellykka uansett:o) 0 Siter
Lurveline Skrevet 22. januar 2007 Forfatter Skrevet 22. januar 2007 Yoghurtkaken i sånn ferdigpose blir nyyydelig med jordbæryoghurt og litt glasur =) Den kan jeg prøve ut ved senere anledning. Jeg tror bursdagsbarnet hadde blitt veldig skuffa om det ikke ble sjokoladekake;o) 0 Siter
Lillemus Skrevet 22. januar 2007 Skrevet 22. januar 2007 Bursdagsbarnet hadde mest lyst på en rund kake og hva gjør man ikke for sine barn?;o) Jeg kjøpte ferdig bløtkakebunn og brukte den sammen med to tynne deler av sjokoladekaka. Fyllte kaka med sjokolademouss. Kaka ble veldig god men sklei litt pga. mouss'n. Ikke så stort utvalg i Brustadbuene på en søndag men det er jo noe som heter nød lærer naken kvinne å spinne. Travelt hadde jeg det og, gjestene skulle komme klokka 16. Bursdagen blei vellykka uansett:o) *Hehe* Jeg er imponert over sluttresultatet da - den kaka ble sikkert kjempegod! ) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.