lollo1 Skrevet 23. januar 2007 Skrevet 23. januar 2007 Noen som kan gi meg tips til hva jeg kan lage av en svinefilet...skal være til to personer. Har kokosmelk,red curry paste, Vindaloo curry paste. Har smakt red curry paste før og den er jo god, Vindaloo har jeg ikke prøvd, men noe sier meg at den er ekstremt sterk? Passer det å hive oppi litt kokosmelk sammen med det, eller skjærer det seg helt? Ellers har jeg endel av de vanlige krydderne samt soyasaus, tabasco osv., så hvis noen har tips en helt annen vei enn karry-middag så tar jeg gjerne tips om det også. 0 Siter
Gjest Underskrift Skrevet 23. januar 2007 Skrevet 23. januar 2007 http://matprat.no/Article.aspx?artid=10841&mnu1=&mnu2= 0 Siter
Gjest Underskrift Skrevet 23. januar 2007 Skrevet 23. januar 2007 http://matprat.no/Article.aspx?artid=10841&mnu1=&mnu2= http://matprat.no/Article.aspx?artid=13504&mnu1=&mnu2=&mnu3= Du kan sikkert bytte ut tariaki sausen med vanlig ikke soya olje. Og hvor mye di mener med to poser, vet jeg ikke. Min er nemlig på flaske. Vennlig hilsen 0 Siter
lollo1 Skrevet 23. januar 2007 Forfatter Skrevet 23. januar 2007 http://matprat.no/Article.aspx?artid=13504&mnu1=&mnu2=&mnu3= Du kan sikkert bytte ut tariaki sausen med vanlig ikke soya olje. Og hvor mye di mener med to poser, vet jeg ikke. Min er nemlig på flaske. Vennlig hilsen Takk for tips. :-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.