Gjest catiki21 Skrevet 24. januar 2007 Skrevet 24. januar 2007 Jeg trenger noen tips ang sauser! Slik at middagene mine virkelig smaker bedre enn de gjør! Jeg kan godt lage det fra bunnen av. Men jeg orker ikke sånne saus pakker som jeg pleier å bruke, standar tror jeg det er hos mange. Vil prøve noe nytt og virkelig godt! Hvordan saus kan jeg ha inntil fiskepudding og kylling? Trenger noen tips nå, må snart i butikken å handle! Jeg kan 0 Siter
citoyen Skrevet 24. januar 2007 Skrevet 24. januar 2007 Til fisk er det i alle fall godt med vanlig hvit saus (laget fra grunnen) med en terning grønnsaksbuljong i. 0 Siter
Gjest Jente31 Skrevet 24. januar 2007 Skrevet 24. januar 2007 Fløtesaus er godt til kylling. Remulade er også godt til fiskepudding. Smelta smør og. 0 Siter
Gjest catiki21 Skrevet 24. januar 2007 Skrevet 24. januar 2007 Til fisk er det i alle fall godt med vanlig hvit saus (laget fra grunnen) med en terning grønnsaksbuljong i. Takk:)! Bare at jeg er lei hvis saus nå! Pleier å ha fiskepudding, hvitsaus og grønnsaker i en kjele, men trenger en annen god saus til det! Men det finnes det sikkert ikke. Men takk! 0 Siter
Gjest catiki21 Skrevet 24. januar 2007 Skrevet 24. januar 2007 Fløtesaus er godt til kylling. Remulade er også godt til fiskepudding. Smelta smør og. Takk:)! Trenger litt variasjoner nå! Men tør ikke teste ut ting uten at jeg vet hva folk liker! 0 Siter
Dorthe Skrevet 24. januar 2007 Skrevet 24. januar 2007 Til kylling hadde jeg prøvd tomatsaus med paprika. Stek paprika, løk og hvitløk i olje, Ha i tomatpure og vann og la det koke seg tykt. Ha i paprikakrydder, buljong, salt og pepper. Jeg varierer tomatsausen med forskjellig krydder og forskjellige grønnsaker etter hva det skal brukes til. 0 Siter
Gemini Skrevet 24. januar 2007 Skrevet 24. januar 2007 Takk:)! Bare at jeg er lei hvis saus nå! Pleier å ha fiskepudding, hvitsaus og grønnsaker i en kjele, men trenger en annen god saus til det! Men det finnes det sikkert ikke. Men takk! Karri-pulver (norsk karry, ikke indisk curry) setter god smak og farge på hvit saus, det liker jeg godt til fiskeboller. Kanskje også godt til fiskepudding, men det spiser jeg sjelden. Revet gulrot er godt som tilbehør til slik fiskemat. 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 24. januar 2007 Skrevet 24. januar 2007 Karrisaus: smelt litt smør, ha i karrikrydder (mye), ha i en boks rømme, rør, ha i mer karri og paprikapulver + litt salt, ha i fløte. Godt! Passer til kylling og koteletter. 0 Siter
Gjest catiki21 Skrevet 24. januar 2007 Skrevet 24. januar 2007 Karri-pulver (norsk karry, ikke indisk curry) setter god smak og farge på hvit saus, det liker jeg godt til fiskeboller. Kanskje også godt til fiskepudding, men det spiser jeg sjelden. Revet gulrot er godt som tilbehør til slik fiskemat. Tusen takk for tips:) 0 Siter
Gjest catiki21 Skrevet 24. januar 2007 Skrevet 24. januar 2007 Til kylling hadde jeg prøvd tomatsaus med paprika. Stek paprika, løk og hvitløk i olje, Ha i tomatpure og vann og la det koke seg tykt. Ha i paprikakrydder, buljong, salt og pepper. Jeg varierer tomatsausen med forskjellig krydder og forskjellige grønnsaker etter hva det skal brukes til. Tusen takk for tips:)! Det du skrev hørtes virkelig godt ut. Det må jeg teste neste gang jeg skal ha kylling, hadde det ikke på butiken istad:(! Tenk så skuffet jeg ble, hehe. Men finner det nok til uka igjen! 0 Siter
Gjest catiki21 Skrevet 24. januar 2007 Skrevet 24. januar 2007 Karrisaus: smelt litt smør, ha i karrikrydder (mye), ha i en boks rømme, rør, ha i mer karri og paprikapulver + litt salt, ha i fløte. Godt! Passer til kylling og koteletter. Tusen takk for oppskriften! Godt å få prøvd noe nytt! 0 Siter
Gjest Shira12 Skrevet 25. januar 2007 Skrevet 25. januar 2007 Karrisaus: smelt litt smør, ha i karrikrydder (mye), ha i en boks rømme, rør, ha i mer karri og paprikapulver + litt salt, ha i fløte. Godt! Passer til kylling og koteletter. Jeg tror jeg må prøve den karrisausen din en gang. Høres skikkelig god ut! 0 Siter
Gjest midia Skrevet 25. januar 2007 Skrevet 25. januar 2007 Karrisaus: smelt litt smør, ha i karrikrydder (mye), ha i en boks rømme, rør, ha i mer karri og paprikapulver + litt salt, ha i fløte. Godt! Passer til kylling og koteletter. Det har faktisk kommet karrisaus i pose nå Det er en ny kyllingsaus fra Toro. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.