Gå til innhold

Oppskrift på kyllinggryte


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Lettvint og godt: Brun kyllingbiter, småløk og sjampinjong i panne eller gryte. Tilsett et par dl. vann. Kokes 15min., tilsett et par dl. creme fraiche og kok videre 15min.til. Smak til med salt og pepper og tilsett 1 sps. kinesisk soyasaus. Serveres med ris og salat.

Bali kyllinggryte fra Toro er den beste ;-)

Men skal du lage noe fra grunnen av er dette knallgodt:

Kutt kyllingfilet i biter, krydre med godt krydder (jeg bruker salt, pepper og thailansk wokkrydder) og stek det sammen med paprika (gjerne flere farger), sjampingjong og litt hvitløk. Hell over en boks hakkede tomater, matfløte og litt buljongvann. Knallgodt!

Bali kyllinggryte fra Toro er den beste ;-)

Men skal du lage noe fra grunnen av er dette knallgodt:

Kutt kyllingfilet i biter, krydre med godt krydder (jeg bruker salt, pepper og thailansk wokkrydder) og stek det sammen med paprika (gjerne flere farger), sjampingjong og litt hvitløk. Hell over en boks hakkede tomater, matfløte og litt buljongvann. Knallgodt!

Enig mht Bali Kyllinggryte! Dessuten blir den som hjemmelaga om man putter i ekstra paprika etc i tillegg til fløte og/eller rømme :-)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...