Gjest trøndelag Skrevet 9. mai 2001 Del Skrevet 9. mai 2001 Jeg har testet positivt (blodprøve)på allergi mot bl. annet eple. Jeg merker allergien ved at det klør i og rundt munnen. Det rare er at jeg ikke får noen reaksjon når jeg spiser f.eks. eple-syltetøy, altså kokt eple. Hva kommer dette av? Det kan ikke være i skallet det ligger, da jeg klør like mye om jeg rensker eplet eller ikke. Takknemlig for svar. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/26912-nysgjerrig/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ragnhild Halvorsen, Lege Spesialist i Im Skrevet 11. mai 2001 Del Skrevet 11. mai 2001 Kjære trøndelag De allergenene du reagerer på i eple ødelegges ved oppvarming over 60 grader, og tilbereding av syltetøy innebærer koking. Epleallergi er en kryssreaksjon med bjørk. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/26912-nysgjerrig/#findComment-110505 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.