sivanita Skrevet 17. mai 2001 Skrevet 17. mai 2001 Fluer kan legge egg i maten vår, som skaper larver i menneskekroppen når vi spiser den. Er dette farlig ? Merker vi noe til det, og skal det evt. behandles? Hva kan skje? 0 Siter
Gjest Miklos Degre, Dr Med Spesialist i mikrob Skrevet 18. mai 2001 Skrevet 18. mai 2001 Kjære sivanita, Hvis du lar maten stå godt og lenge fremme slik at flyene kan sitte på det og legge egg, deretter oppbevare ved en slik temperatur at eggene kan utvikle seg over lenger tid da får du sannsynligvis en ganske uapetitlig mat med flueegg, og det som værre er. Men det gjør du vel ikke går jeg ut ifra. Ved normal håndtering av mat og oppbevaring i kjøleskap så går det stort sett bra. Hilsen 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.