Gå til innhold

Erstatte vin til damping av blåskjell


Anbefalte innlegg

Skrevet

Er det noen som har god erfaring med å bytte ut hvitvin til damping av blåskjell der kraftet skal lages til suppe?

Fortsetter under...

Skrevet

Nei, det har jeg ikke, men har hørt at det skal funke med eplejuice. Hvorfor vil du erstatte vinen?

Skrevet

Nei, det har jeg ikke, men har hørt at det skal funke med eplejuice. Hvorfor vil du erstatte vinen?

Fordi jeg ikke rekker polet! Skal ha klubb,og er igang med å forberede maten, da jeg har tusen andre ting som skal skje i dag. Og DA oppdager jeg at hvitvinen er drukket opp, så her må jeg tenke løsninger!!!

Mrs. Wallace
Skrevet

Rekker du en vanlig butikk, da? For da kan du kjøpe alkoholsvak hvitvin.

Ellers kan eplejuice, hvitvinseddik og cider også brukes.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...