Gå til innhold

sydentur..


heidi83
 Del

Anbefalte innlegg

heidi83

Hei!

Jeg er en jente på 23 år, som har termin 15.august. Til nå har svangerskapet vert helt normalt. I fra før av så har jeg en gutt som blir 1,5 år 19.juli. Svangerskapet når jeg gikk med han var også helt normalt. *Med han fødte jeg 5 dager før termin, da jeg ble satt i gang pga vannavgang.

Det jeg nå lurer på er om jeg er komt for langt i svangerskapet til å reise til syden nå? Vi har snakka om 1 uke til Kreta fra førstkommende lørdag av. Jeg, min samboer og vår sønn, sammen med mine foreldre og min søster. så det blir jo litt "hjelp" å få for oss der nede også da...ikke heeelt på egne ben.

Hva syns du?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest togli

Jeg hadde konferert med lege/jordmor du går til i svangerskapet for å høre deres mening. Er du eller frisk og i fin form ser jeg ingen grunn til at du ikke bør reise :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest En tobarnsmamma

Hmmm.... Jeg tror jeg ville begynt med å sjekke om du faktisk får være med flyet når du er så langt på vei og skal fly såpass langt. Flyselskapene har regler for slikt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest tokosplasmose

Er du toxoplasmos-positiv? Hvis ikke, vet jeg ikke om jeg ville reist til middelhavsland i svangerskapet. Kanskje jeg ville gjort det, men da bør både den gravide og alle i reisefølget lese seg opp på toxo-smitte, slik at alle kan hjelpe deg å ta forhåndsregler.

Uansett ville jeg snakket med legen, for å få vite om hun synes du bør reise, og i tifelle hvilke forhåndsregler du bør ta mht å forebygge blodpropp på flyet, og andre tips.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
 Del

×
×
  • Opprett ny...