Gå til innhold

Tilbakefall/Efexor


oran
 Del

Anbefalte innlegg

oran

Har den siste måneden stått på 225 mg Efexor for tilbakevendende depresjon. Hadde ingen effekt på 150 mg, noen dager etter jeg økte til 225 mg føltes det som om tåken lettet, jeg fikk tiltakslysten tilbake, gledet meg over enkle ting som en kopp kaffe, så frem til avtaler.

For noen dager siden gikk det plutselig nedenom og hjem. Ingen spesielle ytre belastninger, likevel har jeg de siste dagene knapt nok orket å dra meg ut av sengen. Det føles som om jeg har gitt opp. I motsetning til tidligere bølgedaler har jeg ikke tankekjør, opplever ingen indre uro, jeg vil bare sove. Og helst ikke våkne igjen. Orker knapt nok tanken på å snakke med psykiateren min, jeg har ingenting å si, jeg skjønner ikke hva som skjer - for bare en uke siden var jeg så optimistisk.

Kan det ha noe for seg å øke Efexor ytterligere? Er det normalt at en slik reaksjon plutselig oppstår ut av det blå? Kanskje en reaksjon på noen tøffe terapitimer? Føler meg suicidal, men har uansett ikke ork til å gjøre noe med det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
 Del

×
×
  • Opprett ny...