Gå til innhold

Angst og Imovane


Gjest Sliten østlending
 Del

Anbefalte innlegg

Gjest Sliten østlending

Jeg har siden i fjor slitt med angst og depresjon. Blir fulgt opp av psykiater, og står på antidepressiva. Brukte i en periode Sobril for å dempe angsten, men sluttet med dette på grunn av faren for avhengighet. Ved en tilfeldighet oppdaget jeg at sovemedisinen Imovane virket beroligende på meg når angsten kom. Dermed tar jeg 3 til 4 av disse per dag. Ingen rundt meg vet om dette. Er dette farlig? Er det like avhengighetsskapende som Sobril? Er det farlig for magen eller andre organer? Jeg blir ikke trett av dem, bare roligere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Aramir

Du kan klikke deg inn på felleskatalogen.no og se om du blir litt klokere. Der er det en link til legeutgaven også. Jeg tror også det er noe som heter legemiddelsiden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Melba1365380968

Hei,

Imovane er også avhengighetsskapende. Jeg får bare ta maks 2-3 tabletter i uka av min fastlege, men jeg har brukt imovane i et år nå. Hvis man bare skal bruke det over kortere perioder tror jeg det er greit å bruke mer enn 2-3 tabletter i uka, men som sagt så er det avhengighetsskapende. Både fysisk og psykisk sier legen min. I tillegg vil vel virkningen oppfattes som mindre og mindre etterhvert som kroppen blir vant til virkestoffet.

Tror ikke det er en særlig god løsning du har funnet deg... Hva sier legen din til dette forbruket? Du skriver at ingen vet det, men legen må vel ha skrevet ut Imovane til deg?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

cathlin

Ja, imovane er igså et benzodiazepin. Samme gruppe som sobril. Snakk med legen din så fort du får anledning. det er ikke noe god medisin slik du bruker den.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nils Håvard Dahl, psykiater

Det er farlig på den måten at du blir avhengig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
 Del

×
×
  • Opprett ny...