Gå til innhold

Måle BH størrelse?


Jeannie
 Del

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeannie

Googlet litt selv of fant noen forskjellige "kalkulatorer" der resultatet var veldig forskjellig, skiftet mellom A, B og C cup, er egentlig bare enda mer forvirra nå, lol

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest ikke lett på egenhånd

Overlat det til ekspertene, gå til en butikk med ekspertise! :-)

Cm-målet rett under puppene er greit, og man skal alltid kjøpe bh som man bruker på ytterste hekten, slik at man kan stramme den inn etterhvert når elastikken og stoffet gir litt etter etter bruk og vask.

Cup-størrelsen er vanskeligere uten prøving av den enkelte bh-en. Det har både med puppens størrelse å gjøre, men også mye med denne størrelsen i forhold til omkretsen rundt ribbena. En 75 D-pupp er reelt mye mindre enn en 95 D-pupp (men den første vil kanskje virke større, fordi den sitter på en smalere dame).

Så la ekspertene måle deg, og kjøp en god bh som passer, så kan du heller kjøpe rimeligere undertøy innimellom i kjedebutikkene, når du vet hvilken størrelse du skal se etter. Men alle modeller og merker har litt ulike størrelser..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

kaffepiken

Jeg har best erfaring med å prøve meg fram i butikken, assistert av en butikkansatt med peiling på BH-størrelser. Som andre sier er det ikke bare å måle, CUP-størrelsen må man nesten prøve seg fram for å finne. Ulike BH-merker, fasonger og stoffer gjør dessuten at man kan havne på en annen størrelse enn vanlig.

Ikke på kjedebutikkene altså, der har de bare standardstørrelser, og de har jevnt over ikke peiling på BH-størrelser. På Cubus fikk jeg elendig hjelp, fra ei som skrøt av at hun nettopp hadde vært på BH-kurs..

Gå til en skikkelig spesialbutikk for undertøy, der er det som regel god hjelp å få.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
 Del

×
×
  • Opprett ny...