Gå til innhold

trenger desperat råd!!!


Gjest plliiiiiiiiiisssssss
 Del

Anbefalte innlegg

Gjest plliiiiiiiiiisssssss

vil gjerne være anonyn,men mangen vet nok hvem jeg er,har skrevet om noe av dette før,men ikke alt.

har altså vært samboer med en fyr på slutten av 30 årene og forholdet har vært veldig turbolent..mye opp og nedturer,mye løgner og loving om at ting skal endres..men det er borte før ordene er sagt..

dagene har bestått av lyging..og stjeling av medisiner av meg.han har vært med meg 24 timer i døgnet og han er meget usosial..vil ikke prøve og få hjelp en gang..har kun vært meg som har kjempet for og beholde samlivet..

vi har felles lege og han har sett seg nå mekktig lei på medisin bruken til xen..og sa jeg hadde gjort ett fornuftig valg da jeg fortalte at jeg har kasta ut samboer..

samboer har fått tilbud fra rusklinikk,men pga hans angst for og være med andre mennesker så nekter han og ta i mot hjelp...

samboer har gitt totalt faen virker det som..hygiene er ikke i hans hver dag..ikke dusjet sidn 17 mai ikke pusser han tennene ,de er så råttne og ekkle og ikke vasker han hendene..

jeg vet jo at det er det beste for meg og få han ut av livet mitt,men samtidig så trenger han hjelp...jeg kan ikke gi han den hjelpen...jeg tør ikke ha han i huset mer...han har ødelagt tilliten min og jeg er totalt utkjørt og er redd for og falle tilbake til gammle depresjoner...

dette er vondt og slitsom.jeg mistet min mamma brått for 6 mnd siden og jaeg har ikke fått noen normal sorge prosess fordi jeg har satt ett beskyttet skall på sjelen min..i steden for og gråte så blir jeg sint og irritert...jeg innser nå at jeg må bruke tid på meg selv...

jeg har lenge trodd at det var min skyld at samboer misbruker medisiner så til de grader,og jeg gikk lenge med verdens svarteste samvittighet...helt til han for noen mnd tilbake ba meg lese hans journal fra tidligere fastlege pga en sak med pasient ombudet hadde vi fått tilgang på denne..

i den så stod det at han har alltid vært slik som dette,hans tidligere samboer døde av sykdom og var meget syk og han tok også piller fra henne ..og i hans barndoms hjem er det normalt i følge han og bare gå og forsyne seg av morens medisiner..

nå ringte denne fyren til meg og spurte om jeg kan bli med han til vår fastlege for han trenger hjelp...men hva kan jeg gjøre? kan jeg kreve at legen legger han inn umiddelbart? jeg vil ikke ha han hjem igjen,jeg har min sønn her nå og xen min straffer han ved og ikke snakke til han,svare han når det er meg han er sint på..

og jeg vil ikke ha han her når jeg ikke vet ka han har fått i seg nå som han har vært borte..dette for min sønns sikkerhet..

og en ting til...søndags morgen når jeg kom ned i stuen så satt han på pcen med bukest på knærne og leste på porno..homo incest..jeg fikk mitt livs sjokk,dette har jeg ikke greid og fortelle til noen..og jeg tør ikke ha sønnen min i samme hus som han..

denne mannen er syk...alvorlig syk...

ska jeg bli med til legen og KREVE en innleggelse av denne mannen?

eller hva skal jeg gjøre?

og min far skjønner ikke alvoret i situasjonen og bare maser om at jeg ikke kommer til og klare med økonomisk og andre små ting..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

mariaflyfly

Du skal holde deg unna! Han er ikke ditt ansvar. Han må klare seg sjøl. Det høres ut som et skritt i riktig retning at du endelig har fått han ut av huset ditt, nå må du være sterk nok til å la han rydde opp i livet sitt på egenhånd.

Konsentrer deg om ditt eget og sønnen din sitt liv, og la mannen seile sin egen sjø. Han er før eller seinere nødt til å ta ansvar for sitt eget liv. Det er det som heter å bli voksen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest pass på deg selv og barnet

Du skal holde deg lengst mulig unna han for all framtid. Han får selv ta ansvar for p gå til fastlegen.

Du kan heller ikke kreve innleggelse. Det finnes nesten ikke akuttplasser i rusomsorgen, og et evt krav må komme fra han selv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest plliiiisssssssss

og nå kom min far ned her med medisinskap som han mener jeg kan låse medisine inni og la xen flytte hjem!!! helt utrolig.....

min far tenker kun penger penger og atter penger også klipping av marken utenfor,men det kan jeg jo gjøre selv...men det skjønner han ikke,,,

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nils Håvard Dahl, psykiater

og nå kom min far ned her med medisinskap som han mener jeg kan låse medisine inni og la xen flytte hjem!!! helt utrolig.....

min far tenker kun penger penger og atter penger også klipping av marken utenfor,men det kan jeg jo gjøre selv...men det skjønner han ikke,,,

Du har bodd sammen med en antisosial narkoman (les psykopat).

Hold han lengst mulig unna livet ditt. Dette handler om langt mer og viktigere ting enn låsbare medisinskap og plenklipping.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
 Del

×
×
  • Opprett ny...