Gå til innhold

Ejakulationsproblem


Gjest Det ska lyckas!!
 Del

Anbefalte innlegg

Gjest Det ska lyckas!!

Jag är 38 år och min man 62 år. Vi har samlag några gånger per vecka. Vi önskar barn. Han ejakulerar dock aldrig när vi är tillsammans. Finns det någon klinik som kan hjälpa oss med testikelbiopsi för uttagande av spermier? Och hur stor är chansen att spermierna är dugliga?Behöver jag hormonbehadlas inför detta? Har kunnat bli gravid tidigare. Jag har inga barn sen tidigare men min man har 2 söner.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Mette Moen, Gynekolog

Hvis han ejakulerer f.eks, ved onani, går det an å sprøyte sædcellene inn i skjeden. Hvis han har det man betegner ’retrograd ejakulasjon’ hvor sæden går opp i blæren (for eksempel etter prostataoperasjon), er det mulig å hente sædceller ut fra urinen. Som du anfører kan man også foreta testikkelbiopsi og foreta ICSI-behandling hvor sædcellen føres rett inn i egget som hentes ut ved IVF (prøverørsbehandling). Ved IVF gis hormoner til kvinnen så flere egg modnes og hentes ut. Man vil først teste deg og din mann med blodprøver. Du har dessverre en alder hvor eggene ikke er så gode og ikke så lett lar seg befrukte. Jeg vet ikke om det settes aldersgrense for menn, men ta kontakt med et privat senter for barnløshet og hør om mulighetene. Det er ikke mulig å si noe om spermiekvaliteten uten å kunne mikroskopere sæden, men en blodprøve kan si noe. Dere har ikke tid å spille, så vær raske med å søke hjelp. Vennlig hilsen Mette H Moen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
 Del

×
×
  • Opprett ny...