Gjest kokkeline Skrevet 10. juli 2007 Del Skrevet 10. juli 2007 Er det noen som vet hvordan man steker reker? Hva slags krydder er godt? Takk for hjelp! 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Snappy Skrevet 10. juli 2007 Del Skrevet 10. juli 2007 Jeg liker å bruke litt "hotte" krydder. Lager gjerne en liten marinade av olje hvitløk og chili som rekene trekker i en stund før steking. Har også fått fint resultat ved å ha litt chilipasta (sambal oelek) i panna sammen med rekene. Sambal Oelek kjøper du på glass i de fleste matbutikker. Men det kommer an på hva du liker selv. Prøv deg frem, men husk at rekene ikke skal steke lenge, da blir de gummiaktige og tørre. Lykke til ;-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest kokkeline Skrevet 10. juli 2007 Del Skrevet 10. juli 2007 Jeg liker å bruke litt "hotte" krydder. Lager gjerne en liten marinade av olje hvitløk og chili som rekene trekker i en stund før steking. Har også fått fint resultat ved å ha litt chilipasta (sambal oelek) i panna sammen med rekene. Sambal Oelek kjøper du på glass i de fleste matbutikker. Men det kommer an på hva du liker selv. Prøv deg frem, men husk at rekene ikke skal steke lenge, da blir de gummiaktige og tørre. Lykke til ;-) Takk for tips! Prøver hvitløk og chilli! 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
mariaflyfly Skrevet 11. juli 2007 Del Skrevet 11. juli 2007 Legg dem i marinade av olje, chili, fersk ingefær, ketjap manis-saus, noen skjeer sweet chilisaus, hvitløk, hakka bladpersille og litt hakka løk. La ligge i 15 min og fres dem kjapt etterpå. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest kokkeline Skrevet 11. juli 2007 Del Skrevet 11. juli 2007 Legg dem i marinade av olje, chili, fersk ingefær, ketjap manis-saus, noen skjeer sweet chilisaus, hvitløk, hakka bladpersille og litt hakka løk. La ligge i 15 min og fres dem kjapt etterpå. Nam-nam, neste gang!:-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.