Gå til innhold

bisexuell?


Gjest Anonym bruker
 Del

Anbefalte innlegg

Gjest Anonym bruker

Hei! Jeg er en dame som lenge har lurt på hva kjæresten har skjult for meg.Har hatt kjæreste i Hellas i mange år .Vi har vært sammen andre steder enn der han kommer fra i Hellas og her i Norge.Jeg tror ikke at han har forhold til noen dame hun hadde ikke godtatt at han er bort så lenge i gangen.Grunnen til at jeg lurer på om han er biseksuell er flere hint jeg har fått fra kamerater av han og litt merkelig oppførsel fra hans side av og til.Jeg er nesten overbevist om at det er hans profil jeg har unnet på en dataside også .To forskjellige profiler med to forskjellige bilder av div kroppsdeler,Alle kan få ha den legningen de vil men ærlighet må kreves så partneren får velge om hun vil godta det.ettersom dette er mer vanlig i Hellas enn det er her hjemme så utelukker jeg ikke at jeg har rett.Problemet mitt er at jeg elsker mannen og jeg vet rett og slett ikke hvordan jeg skal gripe saken an,Jeg behøver virkelig noen gode råd.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest xbellax

Problemet er vel snarere at han muligens har diverse profiler liggende ute på nettesteder enn at han muligens er biseksuell. Og hvorfor i all verden _snakker_ du ikke med ham?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
 Del

×
×
  • Opprett ny...