Gå til innhold

Hva har jeg gjort galt?!


Gjest oppgitt_anders
 Del

Anbefalte innlegg

Gjest oppgitt_anders

Jeg skjønner ingenting og er ganske oppgitt over dama mi! Vi har venta lenge før vi hadde sex. Hun hadde aldri hatt det og ville vente en stund noe jeg slvfølgelig respekterte!! (jeg er 23, hun 22) Men nå i helga sa hun at hu endelig ville prøve og var klar for det - jeg har ikke pressa hun eller no! Men mens vi holdt på begynte hun å oppføre seg rart og jeg sa at vi kunne stoppe her. Da blei hun nesten sint og sa at det var uaktelt, det her skulle vi gjennomføre helst så fort som mulig! Vi gjorde det da (tror ikke det var no særlig for henne!), men etterpå så ville hun ikke snakke eller noe. (Vi pleier alltid kose og snakke før vi sovner) Jeg har prøvd å ta det opp utenfor sexuell setting, i går lagde jeg middag til henne og prøvde å snakke med henne da, men hun blei sint da jeg tok det opp. Men bortset fra dette har vi hatt det fint, akkurat som før. HVORFOR oppfører hun seg sånn, jeg skjønner ingenting!! Alt har vært helt normalt til nå!! Gi meg råd, vær så snill!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Babette

Ikke tenk at du har gjort noe galt. Kanskje hun hadde for store forventinger til sexopplevelsen og ble skuffet eller fikk vondt, og synes det er vanskelig å snakke om det.

Men før eller siden er dere nødt til å snakke. Likevel: Ikke press henne til det. La henne få litt tid og vis kjærlighet. Det kan jo også hende hun er misfornøyd med sin egen "innsats" som elskerinne og er redd for at hun ikke svarte til dine forventninger.

Jeg kjenner meg litt igjen i det du beskriver. Jeg hadde en førstegangsopplevelse med sex som var helt ræva, til tross for at jeg hadde fast kjæreste som viste stor forståelse og tålmodighet. Jeg var fast bestemt på at det var første og siste gang.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sofline

Hva mener du med at hun oppførte seg rart i begynnelsen av akten?

Sannsynligvis er hun fornærmet over at du ville stoppe midt i det hele.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
 Del

×
×
  • Opprett ny...