Babette Skrevet 17. juli 2007 Del Skrevet 17. juli 2007 Jeg satt her og surret, og gikk glipp av store deler av Nigellas sensuelle matprat nå nettopp. Fikk noen med seg hvordan hun laget spaghetti carbonara? Jeg er nemlig ute etter en måte å lage dette på uten fløte eller melk, kun bacon, egg, spaghetti og smakstilsetninger. Og gjerne ost. Tok hun vin oppi stekepanna med bacon? Hvitvin? Hvor mye? Jeg prøvde å lete etter oppskrifter på nrk.no, men fant ingen. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
tonie Skrevet 17. juli 2007 Del Skrevet 17. juli 2007 Jeg så ikke programmet, men du finner kanskje oppskriften her: http://www.nigella.com/index.asp 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Babette Skrevet 17. juli 2007 Forfatter Del Skrevet 17. juli 2007 Jeg så ikke programmet, men du finner kanskje oppskriften her: http://www.nigella.com/index.asp Takk skal du ha! Jeg fant spaghetti carbonara i indexen under P for pasta, men det kommer ikke opp noen oppskrift. Pussig. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
erin Skrevet 17. juli 2007 Del Skrevet 17. juli 2007 Du finner nok ikke oppskriften på nett: http://www.nrk.no/programmer/tv/nigellas_kjokken/ 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Babette Skrevet 17. juli 2007 Forfatter Del Skrevet 17. juli 2007 Du finner nok ikke oppskriften på nett: http://www.nrk.no/programmer/tv/nigellas_kjokken/ Sånn å forstå. Takk for infoen. Mne jeg trenger egentlig ingen oppskrift, bare vite hva hun hadde i panna sammen med baconet. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Orio Skrevet 17. juli 2007 Del Skrevet 17. juli 2007 Hun hadde vermut oppi sammen med baconet, men det gikk visst fint an å bruke hvitvin også. Ellers så det veldig enkelt ut, kok spagetti, stek bacon. Ha oppi vermut/vin og la det surre litt. Rør sammen to egg, riv oppi parmesan. Ha pastaen i panna sammen med baconet, ta den vekk fra plata. Tilsett eggene og litt av vannet spagettien ble kokt i (det inneholder stivelse, så det er med på å jevne "sausen" litt). Rart oppskriften ikke ligger på nettet. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Babette Skrevet 17. juli 2007 Forfatter Del Skrevet 17. juli 2007 Hun hadde vermut oppi sammen med baconet, men det gikk visst fint an å bruke hvitvin også. Ellers så det veldig enkelt ut, kok spagetti, stek bacon. Ha oppi vermut/vin og la det surre litt. Rør sammen to egg, riv oppi parmesan. Ha pastaen i panna sammen med baconet, ta den vekk fra plata. Tilsett eggene og litt av vannet spagettien ble kokt i (det inneholder stivelse, så det er med på å jevne "sausen" litt). Rart oppskriften ikke ligger på nettet. Takk og takk, snilleste Orio! 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.