Gå til innhold

Mistet sexlysten...


cerina
 Del

Anbefalte innlegg

cerina

Vi er et barnløst par i 20årene som har hatt et svært bra seksualliv. Da jeg fikk lavt stoffskifte forsvant sexlysten min helt, og dette var ekstra frustrerende før jeg visste hva årsaken var.. Nå er stoffskiftet mitt normalt, men enda henger problemene igjen.. Mye av grunnen til det er nok at jeg har tatt initiativet til sex selv om lysten ikke var der, nettopp fordi at det var lenge siden sist. Derfor har sex blitt en plikt, og etter endel episoder med "masing" fra samboeren har sex blitt noe negativt for meg. Jeg tillater meg ikke å ha lyst, fordi jeg ikke lenger klarer å skille mellom sex for nytelse og sex for pliktens skyld. Å utføre oralsex som jeg tidligere likte, byr meg nå imot. Denne situasjonen er svært ubehagelig, og tærer på forholdet. Vi har prøvd å snakke om det, men sperrene mine forsvinner ikke.. Håper noen har gode tips! Hilsen frustrert frue..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest ???l;kkjG

Gaa, til sexolog. Jo foer jo heller. Ingen grunn til aa vente. Mange par er saa fornoeyde etterpaa at de er glad de hadde problemer en stund..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
 Del

×
×
  • Opprett ny...