Gå til innhold

mellomblødninger og p-piller, samt vektreduksjon


lotti85
 Del

Anbefalte innlegg

lotti85

Hei Er en jente 22 år, som har gått ned 25 kg totalt. (mener dette er vesentlig). men har ikke gått ned noe de siste mnd. Har problemer med mellomblødninger, dette startet da jeg begynte å gå ned i vekt, før var dette aldri et problem. men nå selv om jeg ikka tar av kan jeg fortsatt oppleve mellomblødninger. Jeg har prøvd ulike p-piller og begynte nylig på synfase, som er den eneste jeg ikke har prøvd tror jeg. Men så lurer jeg på med synfase, kan man hoppe over den mnd blødningen, ved å ikke ta noen piller? (28 tab. brett) Jeg har snakket med legen om mellomblødningene, men har ikke fått noen særlig tilbake mld på dette, er det noe jeg burde få undersøkt eller kommer det av hormon forstyrrelser? Har ikke mellomblødninger når jeg ikke er på pillen, som var i en periode da jeg opererte gallestein.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Mette Moen, Gynekolog

Vekttap eller evt hormonforstyrrelser vil ikke kunne paavirke dine bloedninger da p-pillene overstyrer syklus. Mellombloedninger kan skyldes det man betegner som ektopisk slimhinne paa livmorhalsen, det er spesielt vanlig ved bruk av p-pille. Denne slimhinne er blodrik og bloer lett. Det er helt ufarlig, faa legen til aa sjekke om det kan vaere aarsaken. Det hjelper neppe aa bytte p-pille. Med Synfase kan du ikke forlenge syklus ved aa hoppe fra brett til brett. Det kan du gjoere med alle andre p-piller som inneholder samme mengde hormon i de aktive pillene. Du maa hoppe over de inaktive pille ved forlenget bruk. Vennlig hilsen Mette H Moen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
 Del

×
×
  • Opprett ny...