Gå til innhold

pizzadeig


Pus123

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Dette rekker til en drøy halv stekeplate. Den blir tykk og fin.

3/4 pakke gjær

2 dl vann

litt sukker

2 ss olje

1 ts salt

ca. 5 dl hvetemel

Gjæren røres ut i fingervarmt vann. Sukker has i, deretter olje, salt og mel. Hvis du vil ha en grov deig bytter du bare ut noe av hvetemelet med fullkornshvetemel. Du kan også ha oregano i deigen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette rekker til en drøy halv stekeplate. Den blir tykk og fin.

3/4 pakke gjær

2 dl vann

litt sukker

2 ss olje

1 ts salt

ca. 5 dl hvetemel

Gjæren røres ut i fingervarmt vann. Sukker has i, deretter olje, salt og mel. Hvis du vil ha en grov deig bytter du bare ut noe av hvetemelet med fullkornshvetemel. Du kan også ha oregano i deigen.

tenkte på til langpanne?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest StineDY

tenkte på til langpanne?

10 dl hvetemel, 4 dl passe varmt vann, 1 pk tørrgjær, litt salt og en ss olje.

Bland alt det tørre, hell alt det våte i. La det heve på et lunt sted.

Passer til lanpanne. Kan bruke melk i stedet for vann hvis ønskelig. Mer sprø bunn ved bruk av vann.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

3,5 dl hvetemel

1,5 dl vann

En halv pakke gjær

litt olje og litt salt.

Rekker til en hel stekeplate og skal stekes i 12 minutter.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Picaza

3,5 dl hvetemel

1,5 dl vann

En halv pakke gjær

litt olje og litt salt.

Rekker til en hel stekeplate og skal stekes i 12 minutter.

3,5 dl. hvetemel kan da aldri rekke til en hel stekeplate??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

3,5 dl. hvetemel kan da aldri rekke til en hel stekeplate??

Jo, det gjør det, jeg har laget slik pizzabunn i minst 25 år :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest pizzabunnen...

3,5 dl. hvetemel kan da aldri rekke til en hel stekeplate??

Den rekker nok, men jeg tviler på det blir en slik fyldig bunn som du ønsket utfra hovedinnlegget. Dorthes oppskrift er temmelig lik en jeg har, og den er det relativt tynn, sprø bunn på.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den rekker nok, men jeg tviler på det blir en slik fyldig bunn som du ønsket utfra hovedinnlegget. Dorthes oppskrift er temmelig lik en jeg har, og den er det relativt tynn, sprø bunn på.

Langpannene var nok mindre for 25 år siden...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Langpannene var nok mindre for 25 år siden...

Hehe, steikovnen min er under to år og den er akkurat samme størrelse på som den forrige, den før der og den før der ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...