Pus123 Skrevet 21. juli 2007 Del Skrevet 21. juli 2007 Noen som har ei god oppskrift på pizzadeig? ikke flat, men gjerne litt fyldig? På forhånd takk=) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sofline Skrevet 21. juli 2007 Del Skrevet 21. juli 2007 Dette rekker til en drøy halv stekeplate. Den blir tykk og fin. 3/4 pakke gjær 2 dl vann litt sukker 2 ss olje 1 ts salt ca. 5 dl hvetemel Gjæren røres ut i fingervarmt vann. Sukker has i, deretter olje, salt og mel. Hvis du vil ha en grov deig bytter du bare ut noe av hvetemelet med fullkornshvetemel. Du kan også ha oregano i deigen. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pus123 Skrevet 21. juli 2007 Forfatter Del Skrevet 21. juli 2007 Dette rekker til en drøy halv stekeplate. Den blir tykk og fin. 3/4 pakke gjær 2 dl vann litt sukker 2 ss olje 1 ts salt ca. 5 dl hvetemel Gjæren røres ut i fingervarmt vann. Sukker has i, deretter olje, salt og mel. Hvis du vil ha en grov deig bytter du bare ut noe av hvetemelet med fullkornshvetemel. Du kan også ha oregano i deigen. tenkte på til langpanne? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest StineDY Skrevet 21. juli 2007 Del Skrevet 21. juli 2007 tenkte på til langpanne? 10 dl hvetemel, 4 dl passe varmt vann, 1 pk tørrgjær, litt salt og en ss olje. Bland alt det tørre, hell alt det våte i. La det heve på et lunt sted. Passer til lanpanne. Kan bruke melk i stedet for vann hvis ønskelig. Mer sprø bunn ved bruk av vann. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sofline Skrevet 21. juli 2007 Del Skrevet 21. juli 2007 tenkte på til langpanne? Doble oppskriften, men det holder med en pakke gjær. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dorthe Skrevet 21. juli 2007 Del Skrevet 21. juli 2007 3,5 dl hvetemel 1,5 dl vann En halv pakke gjær litt olje og litt salt. Rekker til en hel stekeplate og skal stekes i 12 minutter. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Picaza Skrevet 21. juli 2007 Del Skrevet 21. juli 2007 3,5 dl hvetemel 1,5 dl vann En halv pakke gjær litt olje og litt salt. Rekker til en hel stekeplate og skal stekes i 12 minutter. 3,5 dl. hvetemel kan da aldri rekke til en hel stekeplate?? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dorthe Skrevet 21. juli 2007 Del Skrevet 21. juli 2007 3,5 dl. hvetemel kan da aldri rekke til en hel stekeplate?? Jo, det gjør det, jeg har laget slik pizzabunn i minst 25 år ) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest pizzabunnen... Skrevet 22. juli 2007 Del Skrevet 22. juli 2007 3,5 dl. hvetemel kan da aldri rekke til en hel stekeplate?? Den rekker nok, men jeg tviler på det blir en slik fyldig bunn som du ønsket utfra hovedinnlegget. Dorthes oppskrift er temmelig lik en jeg har, og den er det relativt tynn, sprø bunn på. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
fresja Skrevet 22. juli 2007 Del Skrevet 22. juli 2007 Den rekker nok, men jeg tviler på det blir en slik fyldig bunn som du ønsket utfra hovedinnlegget. Dorthes oppskrift er temmelig lik en jeg har, og den er det relativt tynn, sprø bunn på. Langpannene var nok mindre for 25 år siden... 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dorthe Skrevet 22. juli 2007 Del Skrevet 22. juli 2007 Langpannene var nok mindre for 25 år siden... Hehe, steikovnen min er under to år og den er akkurat samme størrelse på som den forrige, den før der og den før der 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anki Skrevet 23. juli 2007 Del Skrevet 23. juli 2007 3 dl vann, 7 dl hvetemel, 1 pk gjær, 6 ss olje/smeltet smør og litt salt bruker jeg 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.