Gå til innhold

Er det noe jeg trenger hjelp med?


Gjest MegaMe
 Del

Anbefalte innlegg

Gjest MegaMe

Over en tidsperiode har jeg lagt merke til jeg har forandret meg på en måte.

Når jeg er ute blant andre mennesker fungerer jeg sånn tålig, men i etterkant når jeg kommer hjem begynner jeg alltid å analysere alt jeg sa og hvordan jeg oppførte meg og kommer alltid fram til at jeg har dummet meg ut, uten at andre har den oppfattelsen.

Det blir nesten litt som fyllenerver, hvor man konstruerer problemer og situasjoner man ikke har vært innblandet i som "sin skyld".

Jeg er selvsagt klar over jeg har ett problem, men det er jo ikke sånn at jeg må springe til legen med dette, jeg klarer fint å leve , men det er svært ubehagelig når det står på som verst.

Jeg får på en måte aldri slappet av, da jeg er veldig selvkritisk også når jeg skal kose meg med venner osv.

Det har blitt sånn at jeg nå unngår mest mulig av sammenkomster for hodet mitt lar meg ikke være i fred etterpå og det er veldig tærende på psyken.

Klarer ikke helt å se hensikten med å snakke med lege eller "hodedoktor" da jeg ikke ser hvordan de skal løse dette?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Orio

Hensikten med å gå til lege er vel at man har et problem som man ikke vet hva man skal gjøre med? Og så er det legens oppgave å finne ut mer om problemet og en måte å løse det på.

Du har et problem, og det må du gjøre noe med. Kanskje du kan klare det selv, kanskje ikke. Hvordan synes du det går for tiden? Trekker du deg stadig mer unna folk? Eller utfordrer du deg selv til å klare litt mer etter hvert?

Hvis du stadig trekker deg mer unna, og ikke klarer å slutte nå som du er blitt bevisst at du har dette problemet, er nok tiden inne til å søke hjelp. Hvis du derimot synes det går litt fremover, at du trekker deg litt mindre unna enn du gjorde før du ble klar over problemet kan det hende du klarer å løse det på egen hånd. I så fall er det mange nyttige bøker du kan lese, og det er mange erfarne brukere her inne som kan komme med råd og tips.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
 Del

×
×
  • Opprett ny...