Gå til innhold

angst?


Gjest kafffi
 Del

Anbefalte innlegg

Gjest kafffi

hei, jeg er ei jente på 19 år. sliter med mye ubehag i kroppen, begynte med et panikkanfall på julaften, etter det har det egentlig gått i et med ubehagelige greier. er mye nervøs og svimmel, vanskelig for å tenke og huske. føler meg plutselig veldig rar i kroppen, mest armer og ansikt. alt dette kom etter jeg begynte med utredning hos psykolog. begynner å mistenke ms og hjernesvulst og det som værre er jeg. men på den annen side synes jeg det hadde vært litt rart med tanke på at alt begynte med angst. så det jeg egentlig lurer på er om dette kan være fysiske symptomer på at jeg ikke har det bra generelt? jeg bor alene, har to narkomane brødre og min mor døde for 2år siden, gjør ikke stort annet enn å sitte hjemme å kjenne etter på kroppen min og bekymre meg. min psykolog mener jeg har en dissosiativ lidelse, men jeg skjønner ikke hvordan det kan henge sammen med symptomene mine.. for jeg blir oppriktig redd av alt dette og så vidt jeg har lest blir man ikke redd av det? har en god del helse angst også, noe jeg har slitt med i mange år. noen tips om hva jeg kan gjøre eller hva dette er?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Jente31

Hei, jeg synes du kan snakke med psykologen din om dette som du beskriver her. Kansje kan h*n hjelpe deg og finne ut av det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
 Del

×
×
  • Opprett ny...