Gå til innhold

endometriose- uønsket steril


Gjest T. Sand
 Del

Anbefalte innlegg

Gjest T. Sand

Hei!! Min partner og jeg har de siste 4år gjennomgått en rekke alternativer for å bli gravid, uten hell. Det sm i etterkant overrasker mest, at min endometriose ikke ble vektlagt mer; derimot min alder (40+)Vi har brukt en formue i utredning hos spesialister og klinikk, men noe så enkelt som fotsone ble vår reddning. Endometriosen ble målt til 2.5`ganger 5cm hos gynekolog før oppstart med fotsone. På dette tidspunkt "kvelte " den livmoren da den lå klistret inntil.Startet opp med syv behandlinger, og kontrollsjekket hos gyn, da jeg følte hele underlivet endret karakter,dvs menssmerter forsvant og med den massse ubehag. Vel, sjekken hos gyn var overveldende, spesialisten hadde ikke sett maken til resultat før, - endometriosen er nå 1 ganger 2cm samt falt vekk fra livmoren, ser ut som en klump med navlestreng til livmor. Takket være dette er jeg nå lykkelig på vei med nr 2!!! Til alle dere som tror alt håp er ute, oppsøk en fotsone terapeut, men vær kritisk og finn en med laaaaaang erfaring. Nyutdannede er ikke de mest egnete, da dette er et spesialfelt. Fra meg til deg- LYKKE TIL!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

solbaer

Så utruleg bra!! :) Oppmuntrande lesning for ei som har prøvd i over to år! Etter eit halvt års prøving så gjekk eg til soneterapaut...Som du då sikkert har forstått så virka det ikkje i det heile-men som du seier,så er det nok viktig å finne ein med god erfaring innan akkurat dette området. Vi begynner til utredning i slutten av september...

Igjen-kjekt å sjå at det kan klaffe etter _lang_ prøving...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
 Del

×
×
  • Opprett ny...