Lemmings1365380847 Skrevet 4. august 2007 Del Skrevet 4. august 2007 Husker vi laget risotto på barneskolen, har aldri laget det siden, men fikk plutselig akkutt lyst på det nå, noen som har en enkel oppskrift, med kjøttdeig og løk? Mener vi hadde tomatpure også i den 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Juppda Skrevet 4. august 2007 Del Skrevet 4. august 2007 Du trenger risottoris og så kan du bruke fantasien ... tilsett ting du liker 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
kragens Skrevet 4. august 2007 Del Skrevet 4. august 2007 Hvis du skal gjøre det "riktig" må du ha kyllingkraft, spørs litt hva du skal bruke, fiskekraft, grønnsakskraft osv ...... Vin, tørr hvitvin Brun løk, hvitløk, selleri osv i olje middels varme, skal bli blankt, tilsett risen, sleng i vin og la det absorbere, tilsett kokende kraft Tilsett dine ingredisenser underveis ettersom når de passer og avslutt med å røre inn litt smør og reven parmesan Sånn skal risotto lages Det greine vi laget på skolekjøkkenet var ikke risotto men noe som lignet, bittelitt, ikke mye 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lemmings1365380847 Skrevet 4. august 2007 Forfatter Del Skrevet 4. august 2007 Du trenger risottoris og så kan du bruke fantasien ... tilsett ting du liker Risottoris? Er det noe som heter det? Skal jeg koke risen sammen med kjøtt/grønnsaker? Eller koke den på forhånd? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Juppda Skrevet 4. august 2007 Del Skrevet 4. august 2007 Risottoris? Er det noe som heter det? Skal jeg koke risen sammen med kjøtt/grønnsaker? Eller koke den på forhånd? Eh, ja det er spesiell ris som suger til seg mye væske 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Juppda Skrevet 4. august 2007 Del Skrevet 4. august 2007 Eh, ja det er spesiell ris som suger til seg mye væske Du skal ha alt sammen ja, ikke koke ris på forhånd!! 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Atene Skrevet 4. august 2007 Del Skrevet 4. august 2007 Skolekjøkkenrisottoen har ingenting med italiensk risotto å gjøre. Du surrer ris og hakket løk i smør. Tilsett buljong og kok ferdig. Mens risen koker, steker du kjøttdeig og blander med tomatpuré. Det hele blandes, og tilsettes revet ost. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.