Gjest carrotcake Skrevet 15. august 2007 Skrevet 15. august 2007 Jeg skal bake en gulrotkake som har olje i oppskriften. Er det best å bruke olivenolje eller rapsolje? 0 Siter
....AV Skrevet 15. august 2007 Skrevet 15. august 2007 Rapsolje. Den har mer nøytral smak og egner seg best til baking. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 15. august 2007 Skrevet 15. august 2007 Rapsolje, evt matolje eller solsikkeolje. Olivenolje smaker "for mye". 0 Siter
Sofline Skrevet 15. august 2007 Skrevet 15. august 2007 Rapsolje egner seg til baking fordi den ikke smaker for mye. Olivenolje gir for mye smak, og bør kun brukes i baking til brød som skal ha litt ekstra smak. 0 Siter
jubalong70 Skrevet 15. august 2007 Skrevet 15. august 2007 Rapsolje er mer nøytral i smaken, men jeg har bakt gulrotkake med olivenolje også - den ble kjempegod 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.