Gå til innhold

Oljer i baking


Anbefalte innlegg

Gjest carrotcake
Skrevet

Jeg skal bake en gulrotkake som har olje i oppskriften. Er det best å bruke olivenolje eller rapsolje?

Skrevet

Rapsolje. Den har mer nøytral smak og egner seg best til baking.

Skrevet

Rapsolje, evt matolje eller solsikkeolje. Olivenolje smaker "for mye". :)

Skrevet

Rapsolje egner seg til baking fordi den ikke smaker for mye. Olivenolje gir for mye smak, og bør kun brukes i baking til brød som skal ha litt ekstra smak.

Skrevet

Rapsolje er mer nøytral i smaken, men jeg har bakt gulrotkake med olivenolje også - den ble kjempegod :)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...