Gå til innhold

Narsissisme / Schizofreni


Artur1365381116
 Del

Anbefalte innlegg

Artur1365381116

Jeg anser en bekjent for å være Schizofren (Narsissisme?) og vedkommendes oppførsel er en stor belastning for familien. De siste to tre årene har dette utviklet seg til truende dimensjoner. Det går bl.a. hard ut vedkommedes gamle foreldre som stadig mottar brev med skremmende, anklagende og truende innhold. Familien har tidligere fått informasjon om at vedkommende hadde engasjert "spioner" og at de var overvåket, og all mobiltrafikk og telefon/e-post og avlyttet og overvåket av "Gutta Boys Osloavdelingen", for å skaffe bevis for at familien baktalte og sjikanerte vedkommende. Man kan jo ikke ta dette helt seriøst, men man vet aldri med den personen som har en fantastisk evne til å manipulere og forlede mennesker med masse triks og troverdige knep.

Denne type aktivitet og person er en uhåndterlig sak. Vedkommende er "helsleip" og uangripelig synes det som. Viser seg som en sykelig perfeksjonist, dyktig, kunnskapsrik og imøtekommende i enkelte miljø, vinner tillit og støtte, men er en ren satan i andre miljø og mot sine egne. Halve slekta er anmeldt til politiet for ett eller annet av vedkommende. Nå har enkelte i familien forsøkt å få vedkommende til behandling....og da ble det da riktig ille...kanskje det neste er leiemordere? Nå begynner folk å bli skikkelig forbannet og lei av denne aktiviteten til vedkommende - Hva kan gjøres for å få stoppet /nøytralisert dette uhyret som skaper så mye faenskap?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

soleil

Send en bekymringsmelding til fastlegen eller til kommuneoverlegen om dere mener han er psykotisk og/eller til fare for seg selv og andre.

Medisiner kan hjelpe, men om han ikke selv er interessert i å ta det og om han ikke fyller vilkårene for tvangsbehandling så vil nok problemet vedvare.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
 Del

×
×
  • Opprett ny...