Gå til innhold

lurer


slappo
 Del

Anbefalte innlegg

slappo

når en person som er gift med en som har inntekt på ca 330,00 skal søke yrkes aktiv attførings penger får hun da virkelig minste utbetaling på over 10.000 i mnd,får vist 26 kr dagen for en datter som hun har på under 18 år,,hun har aldri vært i jobb utenom 1 års tid 2 timer i uken,,jeg synes det er rart men kan jo stemme da,,men virket så lett dette...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei

Yrkesmessig attføring er regnet utifra opptjente arbeidspoeng. Ektefelles inntekt har ingen betydning. Det gis ekstra til forsørgelse av barn.

Det er noen som grunnet ulike årsaker ikke kan jobbe med det de er utdannet til eller som trenger å prøve seg ut i tiltak for å finne ut hva de kan jobbe med. Da er det fint at det finnes en inntektskilde som gir disse mulighet til å komme ut i arbeidslivet fremfor alternativt å gå arbeidsledig eller søke uføretrygd.

Det stilles krav til utdannelse eller oppfølging av tiltak for å motta attføringspenger. Følger man ikke opp, mister man inntekten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ok..men synes det var så mye 11000 i mnd da personer ikke har vært i jobb mer en 2 timer i uka 1 års tid..jeg så under utbetaling da stemte summen men da var det ektefelle tilegg der på 3300 med ,da ble det runt 11000 i mnd..derfor så stuuset vi for han er i jobb så da får hun vel ikke for han,,,

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
 Del

×
×
  • Opprett ny...