Gå til innhold

bleie test på tv2


Gjest Vekten87
 Del

Anbefalte innlegg

Gjest Vekten87

hvilket merke bruker dere? sykt med penger å spare på merke da.. selv blir det pleie tid her om noen uker.. tror jeg vil velge libro.. sikkert fordi det er det alle andre har.. men når ungen blir stor og bare skal ha om natten kommer jeg til å ta billigbleier...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Shira :o)

Jeg så ikke testen, men husker at da guttungen var rundt året, var det bare pampers som hold seg oppe på han. Libero ble for vide, han er veldig tynn.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lillemus

Vi sverget etterhvert til Pampers, Libero var det samme som sengetøysskift morgenen etter for oss, de lakk som en sil om natten.

Og om du tror du kan bruke bare billigbleier når ungen trenger bleier kun på nattestid så kan det godt hende du må bite i deg det - det er jo nettopp da de trenger de beste bleiene ettersom det gjerne blir både 10 og 12 timer før bleien skal av igjen! :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lotte :o)

Vi bruker Libero, har brukt det til alle 3.

Vi prøvde Pampers til førstemann, i år 2000. Han fikk utslett og ble sår, i tillegg var det en merkelig stank fra bleiene, selv før de ble tatt i bruk... Forsklaringen kom noen mnd senere - det ble storskandale, pga at Pampers brukte et spesielt middel for å få bleiene tette. Dette middelet var til og med ulovlig å bruke i bunnsmøringa til båter...!!! Aldri mer Pampers, tenkte jeg da.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

jubalong70

Vi veksler mellom Libero og Pampers. Synes Libero sine er mykere, og bruker dem oftere, men Pampers er også greie. Av og til kjekt å kunne variere litt - særlig hvis de er såre i stumpen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
 Del

×
×
  • Opprett ny...