Gå til innhold

svie og kløe


Gjest hfkdlss
 Del

Anbefalte innlegg

Gjest hfkdlss

Jeg har mye svie og kløe i underlivet. Jeg har også små hvite prikker på kjønnsleppene og de virker hovene. Jeg har også en veldig ille luktende utflod. Det virker som sopp infeksjon. Jeg har kjøpte noe på apoteket som var mot dette, men synes ikke det fungerte. Hva kan dette være?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Mette Moen, Gynekolog

Små hvite prikker på kjønnsleppene er normalt, det er små talgkjertler. Illeluktende utflod (fiskelukt !) kan bety tilstanden bakteriell vaginose hvor det er ubalanse i bakterieforholdene i skjeden. Det er bare legen som kan stille diagnosen ved at pH (surhetsgraden) er høyere enn normalt, den karakteristiske lukten og mikroskopering av sekret fra skjeden. Behandlingen er på resept, så du er nødt til å få en sjekk hos legen. Klamydia kan gi utflod. Sårhet i underlivet med svie og tykt hvit utflod er typisk for sopp, men det ser altså ikke ut til at kuren virker. Allergi eller eksem kan gi sårhet og svie, men sjelden utflod. Du bør altså få time hos din fastlege. Vennlig hilsen Mette H Moen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

cascavella

Hei!

Det er utrolig ubehagelig med svie og kløe "nedentil". Før du går til lege, ville jeg forsøkt med homeopati. Det er mer skånsomt enn en evt. antibiotika kur, hvilket man igjen kan få soppinfeksjon av, da det dreper også de gode bakteriene som skal være i kroppen. Hvis du allikevel velger å gå til lege og få kur, vil jeg i hvertfall anbefale deg å gå til en helsekostbutikk og kjøpe gode tarmbakterier for å bygge opp tarmens normalflora. lykke til :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
 Del

×
×
  • Opprett ny...