Magnhart Skrevet 6. juni 2001 Del Skrevet 6. juni 2001 Jeg har bjørkepollen-allergi og nå tror jeg at jeg får flere å flere kryssallergier. I vinter spiste jeg hasselnøtter og fikk i løpet av kort tid følelsen av å spise nøttensskall framfor selve nøtten. Halsen ble kløete og sår, men reaksjonen gikk over i løpet av et kvarter. Nå, etter denne pollensesongen, har jeg også begynt å reagere på epler og pærer. Kløe i ganen, sår hals og også neseblod enkelte ganger. Er det noe jeg kan gjøre for å unngå reaksjonene bortsett fra å unngå frukten jeg reagerer? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/28986-kryssallergier/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ragnhild Halvorsen, Lege Spesialist i Im Skrevet 6. juni 2001 Del Skrevet 6. juni 2001 Kjære Magnhart Kryssallergier mellom bjørkepollen og rå frukt og grønnsaker samt nøtter er svært vanlig. Det er ikke stort du kan gjøre annet enn å unngå det du reagere på eller spise det oppvarmet (til over 60 grader). 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/28986-kryssallergier/#findComment-116845 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.