Hushjelpen Skrevet 24. november 2007 Skrevet 24. november 2007 Kjøpte julemat i dag, ribbe, medisterkaker og julepølser er puttet i fryseren, men pinnekjøttet har jo utløpsdato i Januar, vil ikke fryse det... Jeg har ingen kjølerom eller kald kjeller, men har en bod som er litt kaldere enn huset, men det er ikke veldig kjølig der heller - kanskje 18-19 grader. Kan det ligge i romtemperatur eller burde jeg oppbevare det i kjøleskapet?? Har jo ikke akkurat veldig god plass der heller da... 0 Siter
Gjest Geir Skrevet 24. november 2007 Skrevet 24. november 2007 Hiv det i fryseren! Det tipset fikk eg fra Slakter Birkeland (Bergen) i fjor, Norges beste pinnekjøtt? 0 Siter
Hushjelpen Skrevet 24. november 2007 Forfatter Skrevet 24. november 2007 Geir skrev (På 24.11.2007 den 21.40): Hiv det i fryseren! Det tipset fikk eg fra Slakter Birkeland (Bergen) i fjor, Norges beste pinnekjøtt? Sikker?? Syns det høres skummelt ut:o) 0 Siter
ihlie Skrevet 24. november 2007 Skrevet 24. november 2007 Jeg fryser alltid vårt pinnekjøtt. kjøpte inn årets julemidag i sist uke, det ligger godt i fryseren. 0 Siter
Gjest Geir Skrevet 24. november 2007 Skrevet 24. november 2007 Hushjelpen skrev (På 24.11.2007 den 21.42): Sikker?? Syns det høres skummelt ut:o) 100% sikker! 0 Siter
Gjest Mom33 Skrevet 24. november 2007 Skrevet 24. november 2007 Du må nok ha kjølerom for å oppbevare det til jul, hvis du ikke vil ha det i fryseren. Men fryseren er et utmerket sted for pinnekjøtt, altså! 0 Siter
Lillemus Skrevet 24. november 2007 Skrevet 24. november 2007 Hvorfor ikke fryse det? Aldri i verden om jeg hadde spist kjøtt som har ligget i romtemperatur en mnd!!!! 0 Siter
filiokus81 Skrevet 24. november 2007 Skrevet 24. november 2007 Hvorfor vil du ikke fryse det? Vårt ligger i fryser'n, og var frossent da jeg kjøpte det også. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.