Gå til innhold

bekymret


Gjest mo

Anbefalte innlegg

Har hatt celleforandring to ganger, og har derfor vært på gyn. for vevsprøve og celleprøve. Dette var i des 99, og alt var fint. 16 juni tik jeg ny celleprøve, denne var og så fin.Men nå i det siste, er det surr med mensen, det har vært 3 uker mellom. Men så kom de 19 juli, så 6 august, og nå starter det i dag igjen. Er alt som det skal være? Legen tik også ultralyd av livmora, kan det være noe galt? Jeg skal jo ikke ha ny celleprøve før i des.Kan det være hormonforandringer? Jeg er 42 år. Takk for svar.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Mette H Moen, gynekolog

Blødningene har sannsynligvis ikke noe med tidligere celleforandringer å gjøre, mer sannsynlig er hormonforandringer. Det kan være brysomt med så tette blødninger, så få en sjekk og evt behandling for å regulere. P-piller kan være en løsning, hvis du ellers er frisk. Snakk med legen om det.

Informasjon via Internett erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell. For en sikker vurdering av problemstillingen du tar opp i brevet, bør du rådføre deg med din kontaktperson i det offentlige helsevesen.

Vennlig hilsen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...